Generic placeholder thumbnail
SKIZO

S. Nurulita

5

Ultimate Novel Pass

Mystery & Detective | Completed

5986 Views

"Doktor ni boleh sabar tak?! Tak nampak saya buat apa ni?!" Wani tiba² menengking.. kesabarannya hilang.. Fikri tergamam.. malu ditengking sebegitu.. Tak guna! "Awak ni psiko ke apa? Stress tu jangan lepas kat orang lain boleh tak? Saya tau, saya HO je.. silap saya awak boleh tegur tapi tolong la jangan sampai memalukan.. Saya ada perasaan tau.." Fikri cuba mengawal nada suaranya.. bertindak profesional.. "Aah, saya psiko.." balas wani sinis.. "Ohh, kalau macam tu elok awak refer ke psikitari.. simptom tu memang nampak dah.. awak nak saya tolong buat refferal letter? Saya boleh spoken dengan specialist sana.." jawab Fikri memerli.. View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

Sofea Tyka

??

10/01/2018 04:06 PM

Profile Picture

Wani Hakimi

I love this story coz my name is wani...and I also have mental disorder...bipolar..this story make my tears..fall..siapa yg mngalami shj akn mengerti..sakitnye..seorang..psiko..

09/12/2017 08:30 PM

Profile Picture

sitifadilah

rase nye citer ni xde la mngarut..sbb split personalit

01/11/2017 12:09 PM

Rate