FIRST LOVE ERROR [ENDS]

fiffyf

Romance Completed 13214

4.9 (338 ratings)

Synopsis

Orang sekeliling cakap dengan penuh yakinnya : - "Isya, first love tu nonsense! Dan yang pasti tidak akan berjaya. Jadi, lebih baik kau crush-ing ja. Langkah selamat. Kalau crush-crush ni, kau ada berjuta pilihan. Siapa yang hensem, kau bedal saja. Nanti bila kau kecewa, tak ada lah sakit hati sangat." Duhh! People, please. Itu zaman bila punya kepercayaan. Isya silang siku. Dengan berlagak dan bangganya dia membalas. "I'm gonna break all those belief."


Rate this story

Share this novel

Jainon Hj Amit
2020-05-26 

best...tahniah ye..

Bungabiru
2020-05-21 

best sangat...tahniah fiffyf!

Mazlina Tamizi
2019-09-11 

Fiffyf... devil's charm mn.... rindu.... dgn ray dh.... lma dah mghilng....

fiffyf

402 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

JALINAN CINTA DI SINGGAHSANA

ELOSH

Istana, itulah kediamanku. Kediaman yang diidamkan oleh setiap orang, aku pun tak faham dengan...

Jodoh Kita

Lia Atisha

"Safiya?" panggil Ayesha. Melihat cucunya berkhayal. "Ah? Nenek. Maaf! Safiya teringat dengan...

REST

NOUR-EL SHA

Malam sendu ditemani hujan rintik, seakan ikut bersedih melihat Mutyara yang kali itu sedang...

KUATKAH AKU? (On Hold)

ClarettaJs

Athifa Binti Azfan namanya selalu bermain di mulut rakan-rakannya. Rupa parasnya yang menawan...