Generic placeholder thumbnail
Miss K-Pop

Sofi Dani

4.9

Free

Fanfiction - KPOP | Series

1440 Views

Ellayna sukar untuk memilih. Jika dia perlu berkahwin awal tentu sekali dia ingin melupakan K-Pop. Dia tidak boleh hidup tanpa K-Pop di sisi! “Mama,El baru 20 tahunlah! ”-Ellayna “Aku dengar Wanna One nak datang Malaysia ”-Udariyah “Tinggalkan K-Pop and marry with me... ”-Syaiful Mampukah Miss K-Pop ini membuat pilihan? View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

sweet_sofea

aslm kpd semua yg baca miss K-pop.Maafkan saya sebab dah lama tak sambung story ini.IsyaAllah saya akan sambung. ni disbb kn terdelete apps ni. jadi kpd yg nk teruskn baca boleh follow saya dulu. sweet sofea. jgn risau, ia ttp org yg sama. saya pun sebenarnya dah ada idea untuk bab MKP nnt.

01/12/2018 05:25 PM

Profile Picture

BABY BOY

hai jemput singgah ke wall saya semua.

13/10/2018 10:58 PM

Profile Picture

syaaf

sambung please.. nk tahu apa yg terjadi dekat ellayna

15/08/2018 12:11 AM

Rate