Generic placeholder thumbnail
"CINA BUTA" -COMPLETED

#Scandal Wee

4.9

Free

Drama | Completed

72829 Views

“Bila kau nak bersetubuh dengan bini aku make sure kau pakai kondom ni!” Tengku Wadi "Korang tahu tak cina buta tu ibarat perjanjian untuk perkahwinan.. kahwin kerana satu perjanjian adalah haram! mak nak korang berdua berpisah sekarang jugak!" MAK "Staffnurse ni memang suka ambik laki orang ke?! Dasar betina sundal! " WATI ............HAIKAL DAN KIRA TERKAPAI ANTARA JANJI DAN CINTA....... View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

kiitaa

tq wee best sangat cerita ni... dan banyak pengajaran x boring n baca... (?????)

17/05/2019 04:54 PM

Profile Picture

Meowww

Tahniah Wee. Dapat menghasilkan cerita yg penuh isi

17/05/2019 03:59 PM

Profile Picture

RubyAnnas

Tahniah Wee sebab hasilkan cite yang best ni :-*

16/05/2019 12:18 PM

Rate