Generic placeholder thumbnail
Project 3S -LUKISAN CINTA-

#Scandal Wee

4.9

Free

Short Story | Completed

9253 Views

SHORT STORY/ROMANCE Mamat gagap bertemu gadis clumsy + messy Kau rasa apa akan terjadi? Reality atau fantasi.. Mana satu kau nak? "Aku rela pilih fantasi, kerana aku tahu dia bukan diciptakan untuk aku, cukup aku hanya ambil figura dia dan aku lakar dalam kertas menjadi lukisan cinta aku." -Harraz Zurith- "Aku rasa aku dah pilih reality, aku rasa jalan hidup aku memang reality dengan dia. Rupannya semua tu fantasi. Aku tak pandai untuk melukis rasa cinta ini, sehingga aku biarkan reality itu menyakiti hati ku sendiri. Ah! kenapa aku tak sedar lukisan fantasi itu pemiliknya adalah aku? kau lembap" -Niya Amira- Dakap aku tika jiwa ini lemah Belai aku tika hati ini berbelah.. Cover by Farisha View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

Qaisa Iman

ingat nak smbg baca tetiba x de terbaik wee

2019-10-12 10:13:28.0

Profile Picture

Miss Honey

Hi semua. Saya tumpang promote sekejap ye sis. Jemputlah baca novel┬▓ saya kalau ada kelapangan masa.Antaranya Kerana Dia dan banyak lagi. Tq ^_^

2019-10-10 10:00:26.0

Profile Picture

@s80

Superb sgt3 wee

2019-10-05 16:00:00.0

Rate