Generic placeholder thumbnail
RelationSHIT III

Mikael Sahaja

4.5

Ultimate Novel Pass

Humor | Completed

4822 Views

Anda meminati seorang perempuan, tetapi anda khuatir dengan cinta anda itu. Adakah ianya sekadar suka gitu-gitu saja ataupun Cinta Titanic u jump-i jump(which is suck actually. Senggama dua tiga kali, then mati.) atau cinta Romeo and Juliet (which also suck bila Romeo decide nak bunuh diri (in time, dia dah minum racun) baru dia tahu yang Juliet tak mati lagi. Super Bad Luck) atau apa-apa sahaja Cinta Terindah? Macamana nak tahu kita dah betul-betul sukakan dia? Ingat! Bila anda couple, tak semestinya anda betul-betul sudah jatuh cinta dengan dia. Walaupun anda dah habiskan beribu-ribu ringgit just for the topup, blanja wayang, makan sampai habis ribu-ribu. But still, love is so complicated. So damn complicated. Macam nak terangkan kaedah nak kira bintang kat langit. View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

Rama-Rama

So mksudnya aku telah jatuh cinta dgan dgan dia??

02/08/2018 03:17 AM

Profile Picture

msrRabbit

check my story "My pyscho love"tq

16/06/2018 08:59 PM

Profile Picture

niniemsbh

tumpang iklan yer..do visit my profile. I have completed story to be check it out

23/03/2018 10:32 PM

Rate