Generic placeholder thumbnail
Dia.. Cik Luar Biasa!

Sufiy

5

Free

Romance | Completed

119305 Views

Naina Mikayla Azad Hakeem Dua manusia paling alergic satu sama lain. Ini kisah mereka. Ini rahsia mereka. Dua tiga buah apple, Saya guna ayat simple, Kalau betul awak single, Jom lah kita couple! Ewah! Ewah! Gila la ! Ha lagi lagi wey! Bersorak yang lain-lain memanaskan keadaan sambil bertepuk tangan sambil mengejek. I jumpa kerang, I letak tepi longkang, I cakap terus terang, I cinta you sayang. Pantun bodoh apa lah mamat ni tengah guna ni? Hey murahan betul! Apa kau ingat aku jalan dengan pantun memantun ni? Hello! Ini Naina Mikayla okay! Nak berpantun ya? Selamat datang ke gelanggang Naina Mikayla! Engkau sama orang utan, Bau ketiak kau bau jijik, Hah kau nak sangat kan? Nah ambik kau sebijik! " Hoi! Kurang ajar kau eh gemok! " jerit Azad Hakeem bila badannya basah kuyup dibaling dengan belon berisi air. " Azad hitam! Azad keding! wek! " " Hoi! " View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

mekyaaaa

best nya story ni. sweet je jajad ngan neyney. suka nyaaaa. teringin nak ada husband macam jajad. so awesome. ilike gila lah dengan novel u ni. best je baca. takngantok langsung. i habiskan dalam masa 2 hari je sebab ketagih nak baca novel u. HEHEHE. congrats for the great novel ?

19/01/2019 07:35 PM

Profile Picture

Hanis Awani

bestttttttt.... good job kak sufiy. i love to read your novels.

18/01/2019 03:51 PM

Profile Picture

Najat Syazani

best sangat2. terima kasih menghiburkan dgn watak jajad dan neyney. tiba2 teringat seseorg hahaha. btw moga terus maju jaya sufiy. and maybeeee one day utk cerita2 akan dtg, boleh buat cerita yg sad ending? i dont know why, tp rasa mcm teringin nk baca sad ending ??

15/01/2019 08:51 PM

Rate