CEBISAN DENDAM

SAKINAH M

Romance Completed 7235

4.9 (122 ratings)

Synopsis

“Now, pilih 5 biji dan makan. Dalam packet ni ada satu yang bukan chocolate kalau termakan, 20 minit kemudian kadar denyutan menurun, urat saraf hilang fungsi, dan darah awak akan burst, result total fatal dan mati. Dalam ni ada 10, buat pilihan bijak,”Nao terus melemparkan senyuman penuh kekejaman itu pada aku, nak melawan sama, tak melawan pun sama. Jadi aku turutkan saja, tiada beza. Aku telan satu persatu gula-gula itu, setiap kali aku masukkan denyutan jantung aku berdenyut lebih dari sepatutnya, Nao tak pernah bermain kata, apa yang dia kata itulah yang realitinya. “Alhamdullilah,” 20 minit berlalu, tanpa aku sedari air mata mengalir, kerana 5 biji gula-gula yang aku makan semuanya elok. Mungkin nyawaku masih panjang lagi. “Hahahaha… thanks for hilangkan stress saya, you’re so dumb, fikir sikit takkan saya nak bunuh awak dekat tempat publik? Have a sweet day my dumb Qirin,”Nao terus berbisik padaku, membuatkan aku tersentak, dia cuma permainkan aku, makin deras air mataku mengalir kerana baginya nyawa aku cuma barang mainan baginya, aku mengelap kasar air mata dan terus berlari pulang menuju ke bilik.


Rate this story

Share this novel

Siti Saniah Suratin
2020-07-03 

best..tahniah..teruskan berkarya

Maslina Mohamed Soa'aid
2020-05-18 

Donated 200 nCoins

Rafizah
2020-03-17 

best sangat

SAKINAH M

8376 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

DIALAH ORANGNYA

FIZAH NADMAH

Jantungnya berdegup kencang, sedari tadi termundar-mandir menanti di ruang legar ini. Menanti...

JIRAN RUMAHKU ARTIS

wanbascieratul

Tidak sangka! Lisa (blackpink) yang dipandang lucu oleh masyarakat di kolejnya kerana perwatakkan...

lelaki idaman

Choco Nadia

Siapa sih disini cewek yang gak pernah baca novel ber genre romance? Pasti pernah kan? Walaupun...

Kerana Kau Istimewa

NMRA

"Astaghfirullahhalazim." Hafiz beristighfar. Sekali lagi dia mengalami mimpi yang sama dan terjaga...