Generic placeholder thumbnail
Cinta Mu Basi!

cHaiYa

4.7

Free

Romance | Completed

4113 Views

"Aku??Kau??Cinta??Huh!Jangan nak mimpi lah mangkuk!!" -Nurin Syakirah "Mangkuk ni jugak lah yang akan buat laling sasau satu hari nanti" -Mikael Aathif Edward Lee "Nurin.. Cinta itu bukan hanya pada rupa mahupun fizikal. Ianya bukan pada kata-kata juga perbuatan semata. Juga bukan untuk dipertikaikan kerana usia. Buka mata,buka hati,buka minda.. Fikir sebelum berkata,sayang.." -Nek Da Nurin bungkam..Aahhh takkan wujud perkataan CINTA dalam kamus hidup Nurin Syakirah. Lagi-lagi buat lelaki itu! Titik. p/s ; cite ni specially to my neice.. sebab tu nama heroin i cilok nama dia n selitkan 'lee' untuk hero tu. neice i tu fanatik sangat dengan 'lee' kesayangannya. so, i just imagine that this story in her real life ciaciacia.. but i hope my nieces real life isnt like this story ya.. part² sweet tu ok la tp part² yang lain tu hopefully not. nama hero tu pulak i pick my son names sebab dia bagi idea untuk tajuk ngeee.. hope enjoy k. View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

J. Leslie

^-^

09/09/2018 12:02 AM

Profile Picture

Sufiy

wahhhh.. bestnya... ^_^

29/08/2018 10:44 AM

Profile Picture

Scarlett

Wow. Best lah cHaiYa. Olahan ayat yang baik dan menarik ^_^

23/08/2018 08:37 PM

Rate