Dear Crush : Hati yang Terbuka

All_About_Me

Romance Series 905

0 (0 ratings)

Synopsis

Actually... aku ada satu masalah, dan aku yakin bahawa sebahagian besar dari kita juga menghadapinya. But it's not a stress. Bukan juga masalah kewangan dan kadang-kadang orang tak sedar pun bahawa ianya adalah masalah. Aku pun tak berapa pasti bila aku mula dihinggapi masalah ni, tapi seingat aku lah kan maybe start zaman tadika lagi kot. Masalah apa tu? Masalahnya ialah MUDAH JATUH CINTA. hahaha.. Jangan gelak pulak, bende ni betul-betul terjadi ye. Jadi dalam naskah ringkas ni aku nak cerita lah sikit sebanyak kisah hati yang dah mula jatuh cinta start aku tadika lagi. Ia bukanlah satu kisah cinta autentik, tapi mungkin sedikit sebanyak mengubah gaya aku memandang kata cinta. Pada awalnya, aku pun tak tau apa punca semua terjadi, but akhirnya aku sedar tentang semuanya bila aku di tingkatan 6. Nak tau apa puncanya? Silakan membaca. : )


Rate this story

Share this novel

All_About_Me

1 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

JALINAN JANNAH

FIZAH NADMAH

Raees Aqil gelisah di ruang tamu itu, ibu dan ayahnya asyik berbual sambil sesekali mengerling...

UNTUK DANIAL

TEGUH A

Dan dapat aku dengar suara itu mengeluh setelah tawanya reda. “Macam mana you tahu I nak cakap...

She's Not That Trouble, Just...

FuYuki

Bilang mereka 'tak kenal maka tak cinta'..., tapi bila dah kenal kenapa masih sukar untuk diluah...

Kasih Dan Sayangku Untukmu...

Suliha

"Apa erti cinta bagi awak?"-Aidil Faiz "Kasih dan sayang dari orang yang halal berlandaskan agama...