Generic placeholder thumbnail
Dear Crush : Hati yang Terbuka

All_About_Me

0

Free

Romance | Series

507 Views

Actually... aku ada satu masalah, dan aku yakin bahawa sebahagian besar dari kita juga menghadapinya. But it's not a stress. Bukan juga masalah kewangan dan kadang-kadang orang tak sedar pun bahawa ianya adalah masalah. Aku pun tak berapa pasti bila aku mula dihinggapi masalah ni, tapi seingat aku lah kan maybe start zaman tadika lagi kot. Masalah apa tu? Masalahnya ialah MUDAH JATUH CINTA. hahaha.. Jangan gelak pulak, bende ni betul-betul terjadi ye. Jadi dalam naskah ringkas ni aku nak cerita lah sikit sebanyak kisah hati yang dah mula jatuh cinta start aku tadika lagi. Ia bukanlah satu kisah cinta autentik, tapi mungkin sedikit sebanyak mengubah gaya aku memandang kata cinta. Pada awalnya, aku pun tak tau apa punca semua terjadi, but akhirnya aku sedar tentang semuanya bila aku di tingkatan 6. Nak tau apa puncanya? Silakan membaca. : ) View More...

Comments Write Comments

Rate