Generic placeholder thumbnail
*BODYGUARD DOCTOR* COMPLETED

#Scandal Wee

4.9

Free

Mystery & Detective | Completed

67479 Views

MAMAT TONGKENG AYAM = WADI MINAH KEPOH = LISA Dua Diari disatukan menjadi sebuah cerita maka tercetus kisah suka dan duka. “Aku bukan watak hero yang punya segalanya. Aku takde lamboghini, hanya pakai wira secondhand. Aku takde company besar, cuma kerja di kolam ikan. Aku bukan lelaki dambaan wanita.Tapi aku ada hati yang ikhlas untuk jaga kau selamanya. Sudi kah kau terima aku Lisa?” KHAIRUL ISWADI. “Saya bukan watak heroin yang polos, suci dan baik. Saya pernah mengkhianati hingga melukakan banyak perasaan. Saya pernah jatuh hingga sukar untuk bangun. Saya pernah cipta dunia gelap untuk diri saya sendiri. Tapi walau ini kali kedua, saya tetap ingin mencuba. Sudi ke awak menjaga wanita yang tak sempurna seperti saya, Wadi?” KHAIRULISA. ******** *Diari Lisa bermula dari chap 1~31 *Diari Wadi bermula dari chap 33~52 *Korang nak baca start dari chap berapa pun tak kisah.. ^_^ View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

Miss_aliena

lagi satu,wee memang doktor ke?best baca cerita ni,sebab ada banyak berkenaan bidang perubatan because my ambition is to be a good doctor^_^

29/03/2019 12:00 PM

Profile Picture

Miss_aliena

wee...Cerita bodyguard doctor ni cerita paling bestttt>_<

29/03/2019 11:49 AM

Profile Picture

Yana Agasshi

hai...klau korang ada masa , boleh la jenguk karya sy kjap .

22/03/2019 07:02 PM

Rate