MUSTAHILAH KITA JODOH!

Lovely_Flakes

Humor Series 1973

4.8 (14 ratings)

Synopsis

"Cinta?Hell no..Cukuplah dengan hati aku yang dah patah sekali"-Alisya Tapi..benarkah ? Kedatangan Andrian di dalam hidup Alisya cukup membuatnya merana. Sudah lah poyo,annoying lagi tu! Nasib hensem! And now mereka perlu kahwin ? Does it even makes sense??? "Aku ok je , aku cuma takut kau tu je yang terhegeh hegeh dekat aku nanti"-Andrian "What?Excuse me?Eeei geli la aku dengar! Jangan harap,okay?!Dalam seribu tahun pun..Aku takkan suka pun dekat kau !Titik!"-Alisya Masing masing bagaikan kucing dan anjing.Setiap kali jumpa terus nak gado.Sikit sikit gado. Dapatkah rumah tangga mereka ini bertahan ? atau ianya adalah disebaliknya ??? genre:humor,friendship,romance //This is a remake of my old version ,"Mafia's Wife"//


Rate this story

Share this novel

SUHEIDEN
2019-05-14  6 Replies

Besttt! Kipidap Lovely_Flakes. :)

Lovely_Flakes
2019-04-28 

selamat membaca

Lovely_Flakes
2019-04-28 

hai guys=))) ni ialah remake dari novel lama saya,"Mafia's Wife"..Mungkin terdapat sesetengah bahagian yang kelihatan sama so please take note

Lovely_Flakes

40 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

BADANG PERKASA POJAAN HATI

FIZAH NADMAH

“Gemuk ke aku?” Soal Sarah kepada dirinya sendiri. Sarah menangis semahu-mahunya. Kakinya...

Super Cikgu Jun

Alya Athirah

Tidak bermakna hidup warga SMK Dada Kering tanpa Cikgu Jun. Cikgu Jun yang kalut, kelam kabut tapi...

OH MASMONA

ELOSH

Suasana malam semakin dingin. Ramsey sood mengayuh basikal tergoyang – goyang. Sudah lama dia...

PERANG CUCUR

AJIB

Kierah tersenyum.Punyalah banyak makanan yang terhidang di depan mata, cucur juga yang dipinta...