Generic placeholder thumbnail
MUSTAHILAH KITA JODOH!

Lovely_Flakes

4.8

Free

Humor | Series

1455 Views

"Cinta?Hell no..Cukuplah dengan hati aku yang dah patah sekali"-Alisya Tapi..benarkah ? Kedatangan Andrian di dalam hidup Alisya cukup membuatnya merana. Sudah lah poyo,annoying lagi tu! Nasib hensem! And now mereka perlu kahwin ? Does it even makes sense??? "Aku ok je , aku cuma takut kau tu je yang terhegeh hegeh dekat aku nanti"-Andrian "What?Excuse me?Eeei geli la aku dengar! Jangan harap,okay?!Dalam seribu tahun pun..Aku takkan suka pun dekat kau !Titik!"-Alisya Masing masing bagaikan kucing dan anjing.Setiap kali jumpa terus nak gado.Sikit sikit gado. Dapatkah rumah tangga mereka ini bertahan ? atau ianya adalah disebaliknya ??? genre:humor,friendship,romance //This is a remake of my old version ,"Mafia's Wife"// View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

SUFRIZEL

Besttt! Kipidap Lovely_Flakes. :)

14/05/2019 06:02 PM

Profile Picture

Lovely_Flakes

selamat membaca

28/04/2019 06:52 PM

Profile Picture

Lovely_Flakes

hai guys=))) ni ialah remake dari novel lama saya,"Mafia's Wife"..Mungkin terdapat sesetengah bahagian yang kelihatan sama so please take note

28/04/2019 06:52 PM

Rate