Kelab Peminat Syakir

Sufi Hanna

Other Series 1404

3.9 (9 ratings)

Synopsis

Syakir? Siapa Syakir ni? Popular sangat sampai ada peminat? .... Syakir Irshad, pemuda yang tampan. Mampu mencairkan hati setiap gadis. Menjadi pujaan gadis disebabkan diri yang tampan persis jejaka korea. Rambut ala-ala messy hair, berkulit cerah serta mempunyai sepasang iris mata berona hazel. Berusia 17 tahun, merupakan pelajar popular disekolah barunya. Aimi Amalina, seorang gadis biasa. Pendiam boleh dikatakan tidak ramai yang sedar dengan kehadirannya. ..... Credit lirik lagu :- » Monologue - Chinta » Orkes A Hizadin - Kejayaan » O-two - Selalu Kamu Tq.. (^ ^v)


Rate this story

Share this novel

Fasharina
2020-04-16 

Best???? sambunglah cerita ni

Farrayy
2019-05-06 

Assalammualaikum , silalah baca novel saya yang baru keluar yang bertajuk ' DIA ENCIK MONYET ' . Sorry kalau rasa menyemak ! Selamat berpuasa guys !!!

Nusya Awang
2019-04-30 

Disebabkan hal itu juga draf utk novel ni dah hilang. Jadi sy akan ambil masa utk update semula.

Sufi Hanna

25 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

thank you

meowww

kahwin sesama orang kampung yang juga sedikit campuran japanese lepas tu, kena hina tak dapat nak...

korban demi kawan walau ku cinta dia

Rozie Din

seorang sahabat selalu bantu kawan nya semasa didalam kesusahan.... namun kawan nya selalu dimarahi...

BERDIALOG DENGAN ORANG PALESTIN

MIKAEL SAHAJA

Semua watak dan insiden yang ada di dalam cerita ini adalah rekaan semata-mata. Tidak ada kena...

Kawan Yang Setia..Siapa?

Ji Hye

Korang Ada Kawan Yang Setia Tak?? Ataupun... Kawan Setia tu lelaki Akhirnya Bercinta.. Ada X...