Generic placeholder thumbnail
PEJABAT BERHANTU

Miss M

4.3

Free

Horror & Thriller | Completed

4206 Views

Said angkat panggilan telefon tapi suare die lain. Suare baru bangun tidur… Aku dah mula rase lain dan terus je aku tanye die kenape lame sangat kat dalam pejabat dan tak buk alampu. Die tak paham. Aku rase lain sangat dah. Aku tanye die kat mane dan Said kate die ade dekat rumah, dah tidur dah pun. Aku cakap jangan main-main. Said bagi housemate kitorang cakap kat phone tu… Sah. Said kat rumah! Aku cuak sangat-sangat dah. Aku letak phone. Perlahan-lahan aku tutup balik pintu opis, kunci, pastu aku turun tangga. View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

Saffy Yusof

NINA

14/07/2018 03:40 AM

Profile Picture

Trisyia

tapi best...(???)

22/12/2017 01:56 AM

Profile Picture

Trisyia

Seramnyerrr

22/12/2017 01:56 AM

Rate