Generic placeholder thumbnail
BUDDY vs HUBBY - COMPLETED

#Scandal Wee

5

Free

Fanfiction | Completed

70565 Views

"Buddy nak jadi Hubby? erkk!" EVA "Apa salahnya?! Pampers bersayap kau pun aku pernah beli!" DAIM SUPERB ROMANCE + ACTION “Im... uncle tahu kau tak buat apa-apa pada Eva. Tapi Uncle minta kau kahwin dengan anak uncle. Tolong selamatkan maruah Eva.” MANSOR. ****** “Im.. akak nak kau ikut cakap Uncle Mansor. Kau lupa ke keluarga dia banyak tolong kita masa mama dan papa meninggal dulu. Kau dah kenal Eva. Apa salahnya kau kahwin dengan dia.” CLARA ***** “Eva.. aku setuju kahwin dengan kau.” DAIM AKLI. **** “Kalau kau kahwin dengar aku semata-mata nak tebus maruah aku. Baik kau lupakan niat kan Im. Aku tahu macam mana nak bersihkan nama aku balik.” EVA NATASHA. **** Dua jiwa memendam rasa Dua jiwa memendam duka Tanpa sedar Dua jiwa ini yang menyatukan segala. *Daim Akli VS Eva Natasha.* ***** EVA IS ACTOR BUT WEE TAKKAN CERITA BANYAK PASAL DUNIA ARTIS. DAIM IS STUNTMAN JUGA WEE TAK CERITA BANYAK PASAL KERJA STUNTMAN. WHY? "1st sebab wee bukan pelakon hahaha!" "2nd wee just nak tumpukan pada 2 watak sahaja, EVA & DAIM, yang lain2 hanya penambah ajinomoto je" "3rd wee taknak cerita ni panjang sangat dan banyak complicated.." WEE JUST NAK STORY ABOUT FRIENDSHIP AND LOVE. And last but not list. Please be open minded to read this story. Don't query with anything scene yang you all rasa tak elok untuk agama dan bangsa.. JUST STORY. NOT REFER TO ANYONE View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

Aqila Mustaqim

I like this story. Ada kelainan. Bila cerita tentang stuntmen, dihurai sekali kerjanya. It's kind of nice with a difference. Also, I like it because the protagonist finally gave up viping. But please don't mention a cigarette company's name. it's free advertisement for them.

20/07/2019 04:32 PM

Profile Picture

Kakngah Sakinah

Congrats wee. . Tulisan wee x penah menghampakan. . Gud luck. . All da best

18/07/2019 09:57 AM

Profile Picture

zatty

allaaaaaaaaaaaa...wee dah nak stoppp..hmphhh sob..sob ;( ..btw good luck dkt wattpad ;)

21/06/2019 09:06 PM

Rate