BUDDY vs HUBBY - COMPLETED

TGNAURA

Drama Completed 77929

5 (740 ratings)

Synopsis

"Buddy nak jadi Hubby? erkk!" EVA "Apa salahnya?! Pampers bersayap kau pun aku pernah beli!" DAIM SUPERB ROMANCE + ACTION “Im... uncle tahu kau tak buat apa-apa pada Eva. Tapi Uncle minta kau kahwin dengan anak uncle. Tolong selamatkan maruah Eva.” MANSOR. ****** “Im.. akak nak kau ikut cakap Uncle Mansor. Kau lupa ke keluarga dia banyak tolong kita masa mama dan papa meninggal dulu. Kau dah kenal Eva. Apa salahnya kau kahwin dengan dia.” CLARA ***** “Eva.. aku setuju kahwin dengan kau.” DAIM AKLI. **** “Kalau kau kahwin dengar aku semata-mata nak tebus maruah aku. Baik kau lupakan niat kan Im. Aku tahu macam mana nak bersihkan nama aku balik.” EVA NATASHA. **** Dua jiwa memendam rasa Dua jiwa memendam duka Tanpa sedar Dua jiwa ini yang menyatukan segala. *Daim Akli VS Eva Natasha.* ***** EVA IS ACTOR BUT WEE TAKKAN CERITA BANYAK PASAL DUNIA ARTIS. DAIM IS STUNTMAN JUGA WEE TAK CERITA BANYAK PASAL KERJA STUNTMAN. WHY? "1st sebab wee bukan pelakon hahaha!" "2nd wee just nak tumpukan pada 2 watak sahaja, EVA & DAIM, yang lain2 hanya penambah ajinomoto je" "3rd wee taknak cerita ni panjang sangat dan banyak complicated.." WEE JUST NAK STORY ABOUT FRIENDSHIP AND LOVE. And last but not list. Please be open minded to read this story. Don't query with anything scene yang you all rasa tak elok untuk agama dan bangsa.. JUST STORY. NOT REFER TO ANYONE


Rate this story

Share this novel

ohAlmi
2019-09-24  2 Replies

Done baca... :) nak tunggu next novel plk..

LIZLI V.
2019-08-29 

Best Citer ni.??. Tahniah kepada penulis. Jangan Lupa Baca Novel Terbaru Saye ye. #TERIMA HATI INI

fatimahazra
2019-08-24  1 Replies

idea yang agak bagus. tak membosankan pembaca. well done!

TGNAURA

1792 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

PERFECT BOSS

Sisin Kim

Han Ga Eun adalah gadis berumur 23 tahun yang memiliki pekerjaan sebagai seorang sekertaris dari...

My (un)interesting life

Danijela Vuksan

Sorry for my mistakes,english is not my native language & enjoy This is not story about popular...