Generic placeholder thumbnail
BUDDY vs HUBBY

#Scandal Wee

4.9

Free

Fanfiction | Series

38253 Views

MELODRAMA / ROMANCE / HUMOR "Buddy nak jadi Hubby? erkk!" EVA NATASHA. "Apa salahnya?! Pampers bersayap kau pun aku pernah beli tau!" DAIM AKLI “Im... uncle tahu kau tak buat apa-apa pada Eva. Tapi Uncle minta kau kahwin dengan anak uncle. Tolong selamatkan maruah Eva.” MANSOR. ****** “Im.. akak nak kau ikut cakap Uncle Mansor. Kau lupa ke keluarga dia banyak tolong kita masa mama dan papa meninggal dulu. Kau dah kenal Eva. Apa salahnya kau kahwin dengan dia.” CLARA ***** “Eva.. aku setuju kahwin dengan kau.” DAIM AKLI. **** “Kalau kau kahwin dengar aku semata-mata nak tebus maruah aku. Baik kau lupakan niat kan Im. Aku tahu macam mana nak bersihkan nama aku balik.” EVA NATASHA. **** Dua jiwa memendam rasa Dua jiwa memendam duka Tanpa sedar Dua jiwa ini yang menyatukan segala. *Daim Akli VS Eva Natasha.* ***** EVA IS ACTOR BUT WEE TAKKAN CERITA BANYAK PASAL DUNIA ARTIS. DAIM IS STUNTMAN JUGA WEE TAK CERITA BANYAK PASAL KERJA STUNTMAN. WHY? "1st sebab wee bukan pelakon hahaha!" "2nd wee just nak tumpukan pada 2 watak sahaja, EVA & DAIM, yang lain2 hanya penambah ajinomoto je" "3rd wee taknak cerita ni panjang sangat dan banyak complicated.." WEE JUST NAK STORY ABOUT FRIENDSHIP AND LOVE. And last but not list. Please be open minded to read this story. Don't query with anything scene yang you all rasa tak elok untuk agama dan bangsa.. JUST STORY. NOT REFER TO ANYONE View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

Cintahati

baru sempat baca. kenapa jadi mcm ni? yang eva pun kenapa tak bagi daim blasah zizi sampai mati. kan dah kena tembak. harap diorang ni selamat. best sangat ee

20/05/2019 02:15 AM

Profile Picture

JNR

adoi kesian eva dgn daim..semoga mereka baik je..

20/05/2019 01:50 AM

Profile Picture

Mazlina Tamizi

Ya Allah apa plak dugaan rva dn daim slpas ni.. fah nak smpai pulau dihempas badai la plak.. smpan trbalik smoga daim dn eva slmt.. krn dendam... sedihnya...

20/05/2019 12:25 AM

Rate