Generic placeholder thumbnail
Ms SenoritaXMr Bad Boy

msrRabbit

4.8

Free

Romance | Completed

7397 Views

Kalau tak gaduh memang tak sah sampai siang ke malam asyik gaduh bagai anjing dan kucing....Marsha Natly seorang rupawan kacukan Sepanyol dan Melayu .Dia sangat jelita dan selalu digelar dirinya sebagai "Ms Senorita"Marsha selalu direbuti oleh lelaki yang berada di luar sana kerana kecantikannya itu.Dia mengajar penari di sesebuah akedemik demi menjaga ibunya yang tenat.Dia bebas ke mana sahaja sehinggalah Tengku Zaihan yang dulu musuh ketatnya datang untuk menuntut janji hutang ayahnya yang masih tertunggak..Tengku Zaihan mengambil alih kerja ayahnya sebagai CEO walaupun pada masa yang sama dia ialah ketua gangster di kawasan itu. Kalau dia tidak membayar hutang itu dengan segera dalam tempoh dua bulan dia terpaksa berkahwin ngn Tengku Zaihan sehingga dia dapat membayar hutang itu sepenuhnya sebagai gantinya..Sepanjang tempoh itu Zaihan selalu menggangu dan mengenakan Marsha untuk berputus asa.Adakah Marsha berjaya atau dia terpaksa berkahwin dengan mr bad boy itu? #MsrRabbit [COMPLETED] View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

LIZLI V.

Best Citer ni??. Tahniah kepada penulis. Jangan lupa baca novel saya yang terbaru. #TERIMA HATI INI

27/08/2019 11:22 PM

Profile Picture

MsrRabbit

Assalammualaikum saya ada acc yang baru jadi please follow acc ni ya..Jemput baca juga new novel Sweet Lies thank you

22/06/2019 12:23 PM

Profile Picture

Nur Adilla

sory fr this comment . tapi macam pelik pulak ye lah. mula tulis dia pakai tudung , lepas tu tak. before nk buat novel make sure betul┬▓ . perbetulkan flashback dia . okay however okay lah cerita dia . tapi kesalahan sikit2 je jalan cerita tu

09/04/2019 10:24 PM

Rate