THE UNEXPECTED

NURSHAZA

Zombie Completed 3023

4.7 (15 ratings)

Synopsis

"Daddy tak ada niat nak buat macam tu, sayang. Luna penyakit daddy ni sebenarnya dah tak boleh dirawat. Sekiranya dibedah peratusan hidup daddy hanya 50-50. Doktor cakap daddy hanya ada masa 6 hari untuk hidup. Jadi, daddy mahu meluangkan masa hanya bersama Luna. Luna fahamkan sayang?" Luna memandang muka pucat Neiko. "6 hari? 6 hari?" Neiko hanya mengangguk lemah. "Habis, daddy nak tinggalkan Luna, lah? 6 hari saja daddy? Baik Luna bunuh diri sekali mati dengan daddy!" Luna terpekik sudah seperti orang gila. PANGG...


Rate this story

Share this novel

Ayla
2020-05-29 

Best sangat,jemput baca novel saya Forever Mine :D

ivywil
2019-10-01 

ur imagination is too high.. good.. pls continue wht hppen to Rania.. ~_^

ACHIK
2019-09-14 

jemput baca novel achik,tq

NURSHAZA

8362 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

THE GAMES 2

NURSHAZA

“Mana zombi-zombi semua tu? Dah pupus ke? Kenapa suasana menjadi pulih seperti biasa?”...

THE GAMES

NURSHAZA

Mica bangun lalu dia membuka baju dan menukar kepada sehelai t-shirt berkolar berwarna putih...

CHAOS

NurShaza

Aku tersedar dan terus bangun secara mengejut. Aku kat mana ni. Kenapa semua putih? Ada bau ubat...

THE UNEXPECTED

NURSHAZA

"Daddy tak ada niat nak buat macam tu, sayang. Luna penyakit daddy ni sebenarnya dah...