Generic placeholder thumbnail
Hijab Terbuka

Raden Ami

4.8

Free

Horror & Thriller | Series

5469 Views

cerita ni mengisahkan pengalaman aku sendiri sepanjang aku hidup ...percayalah korang yg hijab tertutup amat lah beruntung...namun aku bersyukur dgn apa yg Allah beri.. aku anggap ni satu anugerah utk aku selalu igt bahawa Dia yg Maha Kuasa.. 20% cerita mungkin ada penambahan, yelah bukan aku ingat 100% lagi2 kisah yang dah lama View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

Sandra Tiong

apa jadi dengan Nabil lah

18/06/2018 12:47 PM

Profile Picture

Sandra Tiong

kasian awak x ada yg percayakan awak... bila nak sambung pak cong tu..?? ..

16/06/2018 12:08 PM

Profile Picture

Raden Ami

terima kasih reader.. in shaa allah dalam waktu terdekat ni sy update lagi.. maaf yaa slow update sikit..

28/02/2018 12:56 PM

Rate