Generic placeholder thumbnail
Hijab Terbuka

Raden Ami

4.8

Free

Horror & Thriller | Series

4962 Views

cerita ni mengisahkan pengalaman aku sendiri sepanjang 22 tahun aku hidup dengan hijab terbuka...percayalah korang yg hijab tertutup amat lah beruntung...namun aku bersyukur dgn apa yg Allah beri.. aku anggap ni satu anugerah utk aku selalu igt bahawa Dia yg Maha Kuasa View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

Raden Ami

terima kasih reader.. in shaa allah dalam waktu terdekat ni sy update lagi.. maaf yaa slow update sikit..

28/02/2018 12:56 PM

Profile Picture

Raden Ami

maaf ya satu chapter je sy up harini, demam sikit.. in shaa allah akan datang sy usaha lebih okay.. terima kasih reader ??

19/02/2018 07:18 PM

Profile Picture

Nor Hashikin Kadir

tgah syok2 baca.. kena tgu sambungan lak..mohon update cpt..xsabr nak tau next next

17/02/2018 02:08 PM

Rate