Generic placeholder thumbnail
PENUBUHAN THE GENERATION GIRLS

Tengku Aisy farhana

5

Free

Fantasy | Series

1092 Views

Hmm...girl... apa kata kita tubuhkan kumpulan yang famous kat sekolah?? lagipun kita semua ni memang dah famous kat sekolah..so,apa kata kita buat group?? kata farah aisya selaku murid yang paling berpengaruh di sekolah.hmm...aisya..I agree but....diaorang?? setuju or not? lagipun apa nama kumpulan kita?? kata Baiduri selaku orang kedua yang berpengaruh..eh kitaorang ok je betul tak? kata farisya.. yup! balas fauzana atiqah dan faqihah.ok..macam ni plan kita.... View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

Tengku Aisy Farhana

Korang.. Sebenarnya saya penulis buku ni.. Phone yang saya guna nak tulis buku ni rosak.. Jadi saya guna phone ni.. Harap sabar lah ye.. Nanti saya akan buat sambungan guna phone ni..

24/02/2018 03:30 PM

Profile Picture

Risya Lala

alaa tengah sedap baca tiba tiba last chapter pulk

18/02/2018 01:42 AM

Profile Picture

Fahrurazi Kabun

best...buat lah sambungan...tapi apa pun..keep it up!!

26/01/2018 07:19 PM

Rate