Generic placeholder thumbnail
PERGI JAUH

ADEQ NASHA

4.7

Free

Romance | Completed

7801 Views

“Kenapa you nak pergi rumah dia?” tanya Badrul. “Niel yang jemput I. Hari ni birthday dia. Biasanya, setiap tahun kami memang akan sambut birthday sama-sama,” beritahu Dania ceria. Muka Badrul mencuka. “No! I tak benarkan you pergi rumah dia!” bentak Badrul tiba-tiba. “Kenapa you ni? Yang you nak marah tiba-tiba aje ni kenapa? I bukan buat apa-apa pun kat rumah dia. I cuma nak sambut birthday dia. Dah biasa setiap tahun,” terang Dania. “Jadi, you nak batalkan date kita disebabkan jantan tu?” soal Badrul keras. “Ya,” jawab Dania selamba. View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

Farisya

Best !! Good Job Author >_<

17/08/2018 12:40 PM

Profile Picture

Nur Hafizah Hashim

Ending dia mcm xhabislah

27/10/2017 10:58 AM

Profile Picture

Diana

best

22/10/2017 12:24 PM

Rate