Generic placeholder thumbnail
Jelmaan Dari Bilik Mayat

Meena

4

Free

Horror & Thriller | Completed

475 Views

Gedeekkk....dekkkkk..dekkkkk.....dekkkk.... Apa ke lamanya nurse ni nak sorong katil tu?? Aku beranikan diri. Menoleh ke arah sebelah tangga perlahan-lahan. Sunyi! Bunyi sorongan itu mati tiba-tiba. Hurmmm...perasaan aku je kot. Aku toleh pada mak guard kat bawah semula, walaupun aku tak tahu apa ke motifnya aku merenung mak guard yang langsung tak menyedari dirinya direnung oleh aku dari atas. Gedeeekkkkkk...deekkkkk.....dekkkkkkk… View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

shamiqa imelda

baca la novel saya kalau sudi tapi baca novel saya yang bertajuk tidak akan berjumpa lagi first ok

30/12/2018 09:57 PM

Profile Picture

shamiqa imelda

not bad but so shoot... but best jugak novel seram ni

30/12/2018 09:56 PM

Profile Picture

Mrs.LlalisaManoban~*€¥*

This story sedap lah..jugak..not bad at all..

29/12/2018 10:32 AM

Rate