CHAOS

NurShaza

Zombie Completed 3141

4.9 (58 ratings)

Synopsis

Aku tersedar dan terus bangun secara mengejut. Aku kat mana ni. Kenapa semua putih? Ada bau ubat menusuk hidung aku. Pantang aku kalau bab-bab ubat ni. Memang tak suka. Badan-badan aku terasa lenguh. Apasal lah banyak sangat balutan kat badan dengan kepala aku ni? Dah kenapa dengan aku ni? Asal aku tak boleh ingat apa yang dah jadi pada aku? Aku keluar dari wad tersebut dan lihat semuanya jadi huru-hara. Ada kesan darah pada dinding dan juga lantai. Troli ubat tergolek jatuh di atas lantai. Kerusi terbalik. Aku kat alam mana ni? Kenapa sunyi sangat? Bau darah yang hanyir itu menusuk hidung aku. Nak termuntah. Aku menoleh ke arah kiri. Ada seseorang berjalan ke arah aku. Pakaiannya seperti doktor. Tapi dah kenapa dia berjalan seperti orang terencat. Mata dia... mata dia lain. Keadaan dia pun teruk. Berdarah-berdarah. Apa dah jadi? Patut ke aku tolong dia atau aku masuk balik dalam wad aku?


Rate this story

Share this novel

dhiyasyeera
2020-06-22 

best!rasa takut ada rasa sedih ada

ACHIK
2019-08-23 

jemput baca novel achik ! "HATI YANG TELAH KAU CURI ",jangan lupa comments jugak ye,tq.

shazam
2019-04-23 

read my novel kebosanan

NurShaza

8377 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

THE UNEXPECTED

NURSHAZA

"Daddy tak ada niat nak buat macam tu, sayang. Luna penyakit daddy ni sebenarnya dah...

THE GAMES

NURSHAZA

Mica bangun lalu dia membuka baju dan menukar kepada sehelai t-shirt berkolar berwarna putih...

THE GAMES 2

NURSHAZA

“Mana zombi-zombi semua tu? Dah pupus ke? Kenapa suasana menjadi pulih seperti biasa?”...

CHAOS

NurShaza

Aku tersedar dan terus bangun secara mengejut. Aku kat mana ni. Kenapa semua putih? Ada bau ubat...