Project 3S : Sempurnakan Cinta

S.N

Short Story Completed 12865

4.9 (80 ratings)

Synopsis

Kisah cinta misteri antara dua jiwa. "Apa? Just tell me, baby. I'll do everything for you. Just name it." - Rafi "Jom kita pergi syurga sama-sama..." - Daria "Dia bukan hak sesiapa. Dia milik penciptanya. Kau juga sama!" - Dahlia Rasa cinta itu datang tanpa sengaja. Tiada tanda. Tanpa kau tahu dari mana asal datangnya ia. Love is part of the falls. No love without falling.


Rate this story

Share this novel

channa
2020-04-08 

Dah baca ketiga tiga cerita tpi yang number dua ni meremang bulu roma sikit tambah baca dalam biik gelap dan tengah hujan perghhh auda dia lain mcm ?? tapi sangat best !! idea yang lain dari yang lain, keep on !

??????
2019-12-23 

Hai sis dan semua, maaf tumpang promote sini. Jemputlah ke wall saya kalau sudi. Masih baru di novel plus :)

Rara87
2019-11-16 

assalamualaikum SN..baru muncul haha...ape pun..mcm biasa la..cerita yg menarik..gempak..penuh pengajaran..always the best..muah2...

S.N

2707 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

Isyarat cinta

ClumsyWriter

..tiada yang sempurna dalam dunia.. Begitu jua aku..

CINTA BERPUTIK

Guest User

Tidak semua yang kita impikan akan terjadi .. kadang kadang kita pelu berusaha untuk mendapatkan...

Isteri Semanis Dia

FNA

Tak pernah kenal. Tak pernah berkawan. Tak pernah bercinta. Tup..tup.. Hana Maisarah di jodohkan...

My Love Diary's

EcahTomatö

Novel ini mengisahkan tentang chä dengan hubungannya bersama Muhammad Akmal Bin Norhisham . Mereka...