Generic placeholder thumbnail
TERGANTUNGNYA CINTA(Still Update)

Ily Izman

5

Free

Romance | Series

9736 Views

"Kenapa kau pandang aku macam tu?Asal?Comel sangat ke aku ni?"--Tengku Khalil Izuddin Arasy "Awak jangan tenung saya lama sangat nanti tenggelam saya dalam renungan awak tu"-Nadzmirul Adam Bakri "You??Kalau nak I kiss you.You bagitahu la I.Don't look at me like that.I melting tau.Sekarang ni juga I kahwin dengan you.-Sheik Dazril Hairi Farqah "Tak payah tengok aku macam tu lah.Makin bertambah rasa nak termuntah tu bila aku tengok muka kau.Plastik mana plastik?"-Tengku Fayyad Ariq Zayne Jejaka yang mempunyai 4 perwatakan yang berbeza.Kehidupan Rin penuh dengan warna-warna yang berbeza apabila berada di samping mereka.Tetapi,siapakah yang menjadi pilihan hatinya? Kalau nak tahu bacalah novel ni View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

Ju Ram

laa....best cerita nya da baca panjang2 tapi belum ada ending nya....sambung please....

22/09/2018 08:26 AM

Profile Picture

Eyda Elzehra

menarik sgt cite ni..sy suka bila izz dgn rin..izz tu memang poyo gila tapi sbnrnya romantik..harap2 sgt rin pilih izz la..sbb rin sesuai dgn izz..dan watak rin dgn izz nampak hidup dan serasi

20/09/2018 12:36 AM

Profile Picture

Rosniza Nara

bila nak sambung..?? x sbar dh nie nk tggu smbungannye... sampai x tido mlm sya bace cite nie... besssstttttt sangat...

19/09/2018 02:03 AM

Rate