Generic placeholder thumbnail
SAKSI

KALISA

4.6

Free

Family | Completed

487 Views

“Biar betul!!! Apa?” Kencang suara Sofea sejurus Pelangi menceritakan apa yang berlaku kelmarin. Pelangi sendiri terkejut dengan reaksi yang diberikan oleh Sofea. “Wendy, dia dah kata yang dia tak nak dibantu. Yang kau sibuk-sibuk nak tolong dia tu jugak kenapa?” “Yang kau ni kenapa pulak, Fea? Kenapa kau macam tak suka bila aku cakap yang aku tolong dia?” “Sebab kau tu baik tak bertempat! Dah dimalukan di khlalayak ramai pun, masih nak tolong dia. Apa yang kau dapat dari tolong orang macam dia tu?” View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

msrRabbit

Kalau sudi bacalah novel saya "Love You Mr Dingin"Fast update tau

21/11/2017 03:50 PM

Profile Picture

Anju Anjili

kenapa separuh je cerita nya

21/11/2017 02:28 PM

Profile Picture

Syifa Alfatunissa

sy sgt suka karya Kalisa nii.. semua best!

20/11/2017 08:16 PM

Rate