Generic placeholder thumbnail
Si Lembut Milik Aku

ROSEELOVER

4.4

Ultimate Novel Pass

Romance | Completed

13657 Views

"Janganlah gelakkan. Jahatlah, semua orang gelakkan aku." Ketawa Afrina terhenti. Semua orang? "Apa maksud kau?" Soal Afrina sambil memandang Daniel. "Semua orang lah, semua orang yang jump aku akan gelakkan aku. " terang Daniel sambil menunduk. "Kenapa? Kau badut ke? Macam tak layak jadi badut je?" Daniel menuju ke sebuah pondok kecil. Afrina mengekorinya. Mereka duduk sambil menghadap kolam ikan. "Aku tahu aku ni lembut, tak tough, tak sado macam lelaki lain. Aku ni anak mak pula tu. Siapalah yang nak kawan dengan aku. " Afrina terkedu mendengar penjelasan Daniel. View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

Atyyy22

Wow best lah. . . Happy ending yey yey

01/12/2018 02:38 PM

Profile Picture

Izrana Khaisara

salam maira..saya tertanya2 novel awak yg husband student awak dh x sambung plot citer tu lg dah ka?.. rindu saya kat story tu..maira xnk sambung dah ker?

28/09/2018 08:03 PM

Profile Picture

Norini Taib

besttt

03/09/2018 05:08 PM

Rate