Generic placeholder thumbnail
Hanahaki Disease

Anne

5

Free

Horror & Thriller | Series

258 Views

POST #198790th @ANON Kau pernah dengar tak penyakit ni? Penyakit Hanahaki? Fenomena "dihidap oleh 1 dalam 10000" tu? Penyakit tu ialah suatu penyakit dimana bunga tumbuh di dalam peparu seseorang bila dia mencintai seseorang yang lain. Kalau mereka tak bersama, pesakit tu akan mati sebab tercekik bunga. Kalau bersama, dia akan sembuh. Cara lain nak selamatkan diri ialah menjalani pembedahan. Pembedahan yang akan matikan pokok bunga tu. Tapi... kalau kau bedah keluar bunga tu, kau takkan pernah boleh mencintai orang yang kau suka tu lagi, sampai kau mati. Kau sanggup? #hanahaki_disease #phenomenon #medical #unrequited_love Comments (1989) @NAISHAAA Jadi apa yang aku alami ni Hanahaki ke? Tak mungkin. Aku taknak mati lagi. Aku taknak. Orang tu dah kahwin. Apa aku nak buat? LIKE 999 DISLIKE 9.8K @Hakri replied to @NAISHAAA Operation la. Tak pun suka orang lain. LIKE 9.8K DISLIKE 999 [scroll down to read more] Amelia menghentak papan kekuncinya keras. Takkan. Tak mungkin. Tak mungkin dia akan mati kerana cinta bertepuk sebelah tangan. View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

Saffy Yusof

NINA

16/01/2019 09:51 PM

Profile Picture

Norini Taib

best sye tgu smbg.tp ade ke penyakit ni

02/01/2019 08:59 PM

Profile Picture

Araaa Aryan

Bess, jangan lupa singgah kat novel sis ye kalau ada masa..

01/01/2019 02:46 PM

Rate