Generic placeholder thumbnail
100 JIWA UNTUK DI JUAL

ailiz

5

Free

Horror & Thriller | Series

522 Views

"jiwa yang suci untuk kekal abadi"~~~~~ "Walaupun jasad aku mati tetapi tidak jiwaku, aku tak akan lepaskan kau pergi. Aku bersumpah atas setiap darah aku yang mengalir, kau tak akan tenteram walaupun dah mati" ~~~~ "roh yang kau 'jual' akan menunggu kau dineraka, kau akan merasa setiap kesakitan yang mereka alami sewaktu kau seksa mereka"~~~~ View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

SUFRIZEL

Rasa sweet pulak Liz dengan Brown tu. ( Wink┬▓)

21/06/2019 03:08 PM

Profile Picture

SUFRIZEL

Hahaha... Memang padan pun muka Leo kena marah dengan Liz macam tu. Suka dengan watak berani Liz.

28/05/2019 03:29 PM

Profile Picture

Azran 04

baca lah novel saya VIRUS Z..sudah siap

28/05/2019 12:11 PM

Rate