NENEK KEBAYAN

MISS M

Horror & Thriller Completed 5700

4.7 (27 ratings)

Synopsis

"Aku rasa, ini nenek kebayan yang mak kita cerita tu. Jom kita balik cepat," Hashim berbisik kepada rakan-rakannya sambil mata mengawasi gerak-geri nenek yang mencurigakan itu. Perlahan-lahan mereka menapak ke belakang. Tetapi nenek itu pun ikut sama melompat setakuk. Nenek itu cuba menghalang laluan mereka. "Nak ke mana tu? Jangan nak lari, dah malam ni. Mari balik rumah nenek! Jangan degil! Kalau lari, nenek kejar!" Ugut nenek kebayang itu sambil menyeringai.


Rate this story

Share this novel

LIZLI V.
2019-08-28 

Best citer ni. Jangan lupa singgah pulak ke wall saya. Ada novel baru saya #TERIMA HATI INI

Mohd Izlan
2019-07-22 

best blh tahan

FarahAliya
2018-11-14 

best!

MISS M

5448 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

Jelmaan Pontianak

Miss M

Pontianak itu menghilai-hilai sekuat-kuatnya. Dengan tongkat di tangannya, wanita tua itu lalu...

LALU JALAN INI

MOX

Melalui lubang-lubang di dinding, aku cuba mengintai Kamal yang berada di dalam jamban itu....

PENJAGA

NANAVELLY

Antara perkara yang paling disukai oleh syaitan ialah apabila ada manusia yang menyeru golongan...

DINDING PUAKA

DON'T ASK

Game Boy saya? Tidak! Ayah tak boleh ambil Game Boy saya! Saya baru dapat permainan Zelda baru dan...