Generic placeholder thumbnail
BOY

Numira

4.7

Free

Humor | Completed

27908 Views

Lama juga aku mencari nama yang sesuai agar pesona aku ini disenangi, digilai dan popular, asalnya aku nak guna nama Dan almaklumlah aku minat dengan pelakon Harry Potter, Daniel Radclife, tapi kawan aku yang sorang tu dah ambil, lepas tu aku nak bagi nama Matt sebab aku suka sangat makan ice cream Traffic Light Mat Kool tapi haramjadah semua kawan-kawan aku gelakkan bila dapat tahu signifikan nama yang aku pilih. Akhirnya setelah tujuh hari tujuh malam bertafakur, akhirnya aku memilih nama BOY. And yes, aku seorang tomboi, muka cute tapi perangai macam jantan. Tapi aku tak pernah salahkan mak bapak aku, bukan sebab diaorang tak didik aku, tapi sebab diaorang dah lama pergi tinggalkan aku. View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

BABY BOY

hi jemput singgah baca cerita saya semua :)

26/10/2018 02:36 PM

Profile Picture

Azman

best

17/10/2018 01:14 PM

Profile Picture

Carloslisa Carloslisa

best lh novel ni,buat bibir tersenyum membaca novel ni

22/06/2018 12:22 PM

Rate