HARI KITA

RODIEY

Romance Completed 13381

4.7 (99 ratings)

Synopsis

“Mama… Nadrah akan cuba bantu mama setakat yang Nadrah mampu.” “Terima kasih sayang. Mama tahu yang Nadrah takkan hampakan hati mama. Baiklah. Macam ni sayang, teman bisnes mama tu berkenan dengan Nadrah. Jadi, teman mama tu nak merisik Nadrah untuk anak lelaki dia. Kalau Nadrah setuju, minggu depan teman bisnes mama tu nak datang untuk mengikat tali pertunangan anak lelakinya dengan Nadrah. Macamana? Nadrah setuju tak? Mama tengok anak lelaki teman mama tu baik dan berbudi bahasa orangnya.” Oh! No. Bertunang? Dengan stranger? Aigoooo….apa hal pulak aku kena bertunang dengan someone yang aku tak kenal dan paling penting tak cinta! Wah…dah keluar dah ayat sastera aku. Hisy….ini yang bikin hati aku rasa tak sedap hati pulak. Mana taknya, inikan permintaan mama aku lagi. Susah…susah…


Rate this story

Share this novel

Ginny
2020-02-14 

Sweet dan best ! Jemputlah baca novel saya dan novel kawan saya Fall For You tau? :)

Hampas Nyiur
2019-12-27 

good

Vee Na
2019-10-22 

wow so sweet lar cete ni

RODIEY

5448 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

TAKDIR KIFARAH

ROSEELOVER

“I rasa I dah tak boleh teruskan hubungan kita ni lagi Riss. I’m so sorry.” Arissa...

Hanya Dirimu...

Lia_

"Woi Tiara! Bangunlah, kau ni lambat betul bangun tido". Terkejut Tiara apabila terdengar adiknya...

SUCINYA CINTA

AJIB

Niatnya mati. Dia hanya mematung di hadapan bilik berdaun pintu biru hitam metallic itu dan...

Pencuri hati 1st class

s.h.a.r.k

Dia bukan playboy , tapi macam playboy ???!! Kau rasa !?