Encik CEO VS Cik Pelukis

zanaziqa_

Romance Series 4694

4.8 (12 ratings)

Synopsis

Mengisahkan seorang perempuan cantik yang baru break dengan kekasih hatinya dan terpaksa kahwin dengan anak kawan baik mak dan ayah nya.. "Tengku Adif Zafran.Arhh menyampah betul la dengan dia tu" ~Yana "Kau ingat aku hadap sangat ke ada isteri macam kau.Dah la minah kampung.Selekeh.Bukan test aku la.Lukisan kau buruk sama je macam muka kau."~ Tengku Adif Zafran. Lama kelamaan, ada ke rasa cinta untuk mereka berdua?Entah la nak..kalau nak tau, bacalah novel Encik CEO VS Cik Pelukis.


Rate this story

Share this novel

kittycatlove??
2020-05-20 

zanaziqa_ sambungla lagi ... party akhir tu di best da

zarazara79
2020-04-14 

dh lame x update...ke mane menghilang

Nur Hidayah Ida
2020-03-12 

lmanyaa x update....pyh la nk follow kalu ceni...mohon update kerap ckit yer zanaziqa_..

zanaziqa_

41 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

KAU MILIKKU

HAZIF HMD

"Akak tak peduli sangat apa orang nak cakap lantak pilah mereka. Yang akak tahu Rose dan akak...

Buat Kali Kedua

CikEmbun

Kehilangan isteri selepas sehari di nikahi amat memeritkan. meskipun dia tahu, namun cintanya yang...

Halalkan hati yang saya curi

Hanan

halalkan hati yang saya curi , dari awak secara senyap maafkan saya - Fiaa Arinaa mungkin ashriq...

Bf Aku Mr Annoying

mrs.black

Fatin Nadia seorang gadis yang cantik&ayu.Seorang yang rajin belajar. Namun tidak digemari...