Generic placeholder thumbnail
The Eternity Stone

AmirWafiy

0

Free

Fantasy | Series

241 Views

Okay, so kisah ni ditulis dalam bahasa inggeris, walaupun saya tak berapa pandai dalam English, saya tetap tulis dalam English sebab masa saya mula-mula menulis tu, saya pun tak sedar.. Jadi kalau ada grammar-mistake tu harap ampun.. ini adalah kali pertama saya cuba untuk menulis sebab selama ni saya memang selalu membayangkan macam-macam kisah, tapi tak pernah terfikir pun untuk luah kan cerita tu pada orang lain, kebelakangan ni aku ada beberapa masalah so aku curi masa aku sendiri untuk menulis, dan cuba untuk "byebye" dunia sekejap. haaaaaaa PENTING : nama-nama character dan nama tempat dalam cerita ini diambil daripada game/movie/novel yang sedia ada. itu sahaja, so kalau cerita ni okay atau boring saya harap anda sebagai pembaca boleh tinggalkan feedback, saya tak kisah baik atau buruk. jadi, jemput jemput lah membaca.. View More...

Comments Write Comments

Rate