Generic placeholder thumbnail
Cinta dipagi Raya!

Hazzel

5

Free

Romance | Completed

5437 Views

*Editing in progress “Hah, cakaplah apa yang awak nak cakap tu.” Aku berjalan perlahan menuju ke jambatan kayu itu. “Kalau aku cakap ni, jangan pula kau terjun jambatan tu.” Suara garau yang kedengaran daripada belakang itu buatkan aku berpaling. Nada macam nak aje aku terjun dari jambatan ni. Kening sedikit berkeut memandang Adam yang turut melihat aku. Jaket yang terpasang dibadan tegapnya kini sudah dibuka. Nampaklah t-shirt lesu yang dia pakai tu. Parang yang dibawa juga dia telah letak kat tepi jalan bersamaan glove yang digunakan tadi untuk ambil buluh. “Dah kenapa pula saya nak terjun bagai? Awak nak cakap I love you ke?” aku gelak tak pasal. Rasa lawak dengan lawak aku sendiri. Masa itu kaki mulai menapak perlahan. Cuba menjauh dari jambatan.  “Kalau aku memang berniat macam tu, apa kau nak balas?” View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

Sarini Ismail

best cite ni..baru sempat baca,bz sngt..selamat hr raya

02/07/2019 11:43 PM

Profile Picture

Hidayu

tamat dah?smbung lah lagi hazzel..

12/06/2019 03:53 PM

Profile Picture

Hidayu

tamat dah?smbung lah lagi hazzel..

12/06/2019 03:53 PM

Rate