Generic placeholder thumbnail
JODOH UNTUK TENGKU DELYA

Ms.Lia

4.8

Free

Romance | Completed

39552 Views

Genre : Romance, Humor & Crime Satu percintaan yang sudah lama dijalinkan, tiba–tiba sahaja mereka putus sehari sebelum perkahwinan disebabkan rahsia yang disimpan oleh ibubapa mereka. Tengku Delya pasrah dengan takdirnya, tapi tidak pada Rafiq. Dia sanggup melakukan apa sahaja asalkan dia dapat bersama dengan Tengku Delya walaupun dia tahu, cinta mereka adalah terlarang. “Delya, I cintakan you. Tolong jangan tinggalkan I” ~Muhammad Rafiq Daniel “Kita dah dikira adik beradik, kita tak boleh kahwin Rafiq.” ~ Tengku Delya Amanda “Kalau awak tak terima saya, siapa lagi yang nak terima awak?” ~ Putera Rayyan Khail “Hidup lagi? Haih, macam mana kau boleh ada dekat sini? Disebabkan jasa ayah kau, aku akan selamatkan kau.” ~ Tengku Haris Amaruddin Adakah Delya dapat melupakan Rafiq dan teruskan hubungan baru antara dia dan Rayyan? Apakah penyebab Delya dan Rafiq putus? Siapakah Haris? Jika ingin tahu kisah selanjutnya, bacalah novel 'JODOH UNTUK TENGKU DELYA' START : 27/2/2019 FINISH : 6/8/2019 View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

Salina Mohd Seh

besttttt sangattt

2019-09-28 06:52:12.0

Profile Picture

LIZLI V.

Best Citer ni?? Jangan luap baca novel saya yang terbaru. #TERIMA HATI INI

2019-08-27 21:58:11.0

Profile Picture

Cathrine Cathe

this is the best novel yang sangat saya suka ,thanks ms.lia sebab sudi update smpai ke penamat .hehehe

2019-08-24 17:01:03.0

Rate