Project 3S : Sedetik Cinta

Sufiy

Short Story Completed 16674

4.9 (111 ratings)

Synopsis

SHORT CLICHE ROMANCE STORY. Kisah Adam dan Qaseh. " Qaseh betul nak kahwin dengan Abang? Qaseh tak geli ke tidur sekatil dengan ' Abang ' Qaseh ni? ' - Adam " Boxer kesayangan ' Abang ' yang koyak tu pun Qaseh yang basuh dan lipat. Abang rasa? " - Qaseh. Kadang kita berusaha keras untuk capai bintang yang jauh dilangit sana sedangkan kita boleh dapat permata didepan mata yang dah lama kita bentuk tanpa kita sedar. Kenapa sombong dengan perasaan sendiri?


Rate this story

Share this novel

La-lila
2020-05-16 

Hai... jemput baca cerita saya Jadi Isteri Aku, Mau? Terima kasih

lameachiko
2020-05-07 

hi gais..silalah baca karya i. and kalau x keberatan tinggalkan komen. tqsm

channa
2020-04-08 

Dah habis baca semua ketiga tiga cerita ... best sangat sangat sangat !!!! ?? Sangat berkait dan sweet .. I habiskan dalam few hours je ... nak lagi ??

Sufiy

2638 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

Sabarku Hanya UntukMu

SaidatulAnis

Allah itu ada disisi orang yang sabar dan tabah dengan masalah yang dihadapinya sekarang.Ingatlah...

Kisah Aku dan Dia

Cik Bunga

Assalamualaikum para pembaca..ini bukanlah novel tetapi hanyalah kisah seseorang yang lama...

Untuk Terakhir Kali

Myyraa

Tanpa sedar,air jernih yang tadinya bertakung di kelopak matanya mula menitik.Dia menyeka air...

BUNGA KERTAS

AryandLee

Cinta itu sebahagian dari kehidupan. Darinya kita belajar bangkit dari kejatuhan, belajar bernafas...