Generic placeholder thumbnail
LAWAK BTS (LAWAK TAK JADI)

MY_HUSBAND_IS_SUGA

4.2

Free

Fanfiction | Series

1590 Views

Ok biar saya memperkenalkan bintang² kita malam ini yer *bukan bintang tu yer semua..bintang lain yer*...Ini dia si chef dan omma separuh iman mereka iaitu si Jin yer bukan si Jin dalam teko yer sekalian..kemudian si pemusnah barang dan appa yang separuh iman jugak yer iaitu si Rapmon *nma pendek rap monster*...sambung lagi...ini dia si rapper tersegak dan comel iaitu si Suga tapi walaupun dia segak comel putih molek dia gila swag yer semua....kemudian si lelaki byuntae dan gay akibat cuba merampas bujang Jungkook iaitu si Jimin *semoga kau iman lah suatu hari nanti*...kemudia alien entah dari planet marikh ke pluto ker aku tak tahu so jangan tanya...alien sesat...kemudia si Jungkook ataupun lebih dikenali dengan budak tercekit biskut atau Jungkookie hangus.. MOHON JANGAN KECAM SEBAB INI HANYALAH JOKES SEMATA² DAN INI HANYA UNTUK MENGHIBURKAN ANDA DAN SAYA HARAP ANDA TIDAK MEMINUM AIR ATAUPUN MAKAN MASA MEMBACA INI OK TU JER SELAMAT MEMBACA!!! lupa pulak nak bagitahu author dan artis lain ada masuk tahu!!! View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

VOppa

lawakla

22/06/2018 12:15 PM

Profile Picture

PowerOfImaginasi

hai kepada yang membaca jokes ini saya akan menyambung cerita ini di id baru saya ini

01/05/2018 06:26 PM

Profile Picture

Lily_Arisha

lawak lah jugak.

08/04/2018 03:51 PM

Rate