Lestari Adam Maya

Miss Honey

Romance Series 17959

4.8 (214 ratings)

Synopsis

Perkahwinan tanpa perasaan cinta memang menyukarkan keadaan.Mereka berkahwin kerana wasiat.Dapatkah Adam melayan karenah adik saudaranya a.k.a isterinya yang manja?Dapatkah pula Maya melayan karenah abang saudaranya a.k.a suaminya yang kaki perempuan? “Kau ni mengada kan? Aku suruh jalan kaki...Jalan kaki jelah...” -Adam Mikhael “Tak nak!Maya nak abang hantar sampai kolej jugak!”- Maya “Abang ni pantang nampak perempuan kan? Asal nampak perempuan je tersengih-sengih macam kerang busuk”-Maya “Apahal kau cemburu ke?”-Adam Mikhael “Kita mesti cari cara untuk melestarikan perkahwinan mereka.”-Dato Shafie Dalam diam,keluarga Adam & Maya juga mempunyai rancangan tersendiri untuk membuat perkahwinan mereka kekal atau lestari.


Rate this story

Share this novel

ItzLiyana2104
2020-07-02  2 Replies

Ya Allah Honey... Bestnyeee novel ni.. Best pnye psal skjp je dh hbis.. Pdhal Sy bru start baca tdi. Mmg best, Adam ni jenis sweet je, maya pulk mnja ii... Huhu mmg sakit bile bff sndiri tikam blakang.. Actually boleh nmpk byk pengajaran Dlam novel ni.. Tp tkut tulis semua jdi karangan bhgn C pulk kan.. Hahah.. Ape ii pun all the best to you.. Huhu bru baca novel ni sbb bru knal Honey.. Mmg best.. Can't wait for CYH pulk^_^

Liza Selamat
2020-03-24  1 Replies

best...terbaikk

"liz"
2019-12-29  3 Replies

Huh....best sangat2...dari mula sampei ending...semuanya menghiburkan walaupun ada detik2 cemas

Miss Honey

533 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

RINDU BERTAUT KEMBALI

AJIB

Ku sangka cinta ini sudah tiada untukmu, sungguh aku mahu membuang segala perasaan ini namun ia...

FAKE LOVE

^_^

[SLOW-UPDATED] Semuanya bermula dengan satu penipuan. Aisyah- Gadis kampung yang naif dan polos...

Blushing Eh ?

cekbungasekuntum

" aku nak kau bagitau cerita sebenar , kalau tak jangan harap aku akan lepaskan kau ! " . aku...

Madu Sepahit Hempedu

DON'T ASK

MADU SEPAHIT HEMPEDU BY : DON'T ASK . . . Aku pernah!! Merampas seseorang yang bukan hak...