Generic placeholder thumbnail
Dia Paling SWEET

Wani_Mix

4.9

Free

Romance | Series

1966 Views

Arghh!!Tolonglah jangan siksa aku macam ni!!Boleh jadi gila aku tahu tak..Aku tahu lah kau tu macam rambutan..Manis..!!Tapi boleh tak kau jangan buat aku masuk dalam Hospital Tanjung Rambutan...!? Ya Allah..Aku tak tahu sejak bila perasaan ni muncul..Aku tak mintak pun..Dan aku tak pernah mintak pun nak jatuh hati kat Daniel Syazwan tu.. Aku suka dia..Aku suka semua tentang dia..Kalau time dia senyum tu Ya Allah...!!Punyalah manis sangat..Mak aihhh...Buat aku makin suuukaaa kat dia..Mata dia cantik..Bulu mata dia lentik..Kulit dia putih..Tak gemuk macam burger...Tak kurus macam lidi sate..Bibir dia merah menunjukkan yang dia tak hisap rokok.. Korang tahu tak apa angan angan aku?Angan angan aku ialah aku nak kahwin dengan lelaki yang baik hati..murah dengan senyuman..Tak tinggal solat..Pandai jaga batas pergaulan...Hurmmm.. Aku sayang dia..Aku cinta dia..Tapi aku tak tahu apakah kedudukan aku dalam hati dia.Entah entah dia dah ada makwe kot..Mesti ramai awek minat dia..Makwe orang yang semax ngat ngat pun mungkin boley lari kejor Daniel ni...Sebab kalau dia kenyit mata kat orang,mesti jantung berhenti berdegup tiga saat..Kenapa??Sebab DIA PALING SWEET!!! View More...

Comments Write Comments

Profile Picture

Wana_Mix

luhan's fan betul..hahah@^^

08/03/2019 01:22 PM

Profile Picture

Iqram

Wani mix mmg minat Luhan ke?semua gmbr luhan..Btw,sy suka cover buku ni..Cantik!Terus menulis..

08/03/2019 07:20 AM

Profile Picture

Wani_Mix

yeay!hari ni bdk2 asrama balik sbb ada org nak guna asrama..so,bolehlah sye smbung slow2..Tapi minggu depan tk boleh..sbb warden dh confirm yg bdk asrama tak blh balik 3 minggu..

14/02/2019 06:05 PM

Rate