Koleksi Kisah Seram 3 Ayat
Profile Picture

mussoleh

mentera tu betul ke

21/12/2018 08:45 PM

Profile Picture

Sara

trompah tu aku prnahla main. nasib baik arwah nenek aku xpakai trompah. tp mantera tu klu boleh mohon tukar amaran dekat atas mantera. kesian pembaca baru yg lain.

12/12/2018 12:41 PM

Profile Picture

Saffy Yusof

NINA

10/07/2018 10:21 PM

Profile Picture

ain._

mentera tuuuu!!!knp x letak amaran dlu...tpi x pe la..aku x baca abis pun..tpi smua kisah seram ii dgn best..

15/02/2018 02:15 AM

Profile Picture

Miss D

Kalau baca mantera tu dalam hati nothing happen tapi kalau baca kuat kuat,you know what happen

01/10/2017 10:27 AM

Profile Picture

Eisha Shanard

naik cuak aq bca bab ni. Bru je aq bca sikit aq dh takut

30/09/2017 10:40 PM

Profile Picture

Ummi Aisyah Aziz

bab 27 tu seram giler

31/07/2017 08:48 PM

Profile Picture

Miss Shaa

baru baca komen dah seram ??

13/07/2017 02:29 AM

Profile Picture

syaza izyan

ceritanya ringkas...seramlah juga

02/06/2017 01:20 PM

Profile Picture

hahahaha

mantera tu tipu je...

09/04/2017 01:40 AM

Profile Picture

Guest User

yang mentera pasal pontianak tu betol ker...sbb saya dh terbaca sikit

23/03/2017 09:28 PM

Profile Picture

Guest User

apasal pula letak mantera tu hampir nak baca habis tadi...- _ -"

18/03/2017 02:11 PM

Profile Picture

Guest User

bab yg mantera tu betul ke

27/01/2017 04:45 PM

Profile Picture

Guest User

ada separuh cerita ada yang tak paham

20/11/2016 04:42 PM

Profile Picture

Guest User

apsal ltak mentera tu

08/11/2016 11:40 PM

Profile Picture

Guest User

ï

28/10/2016 03:24 PM

Profile Picture

NurEzreena88

Lain kali tolonglah letak amaran dulu dah lah aku baca tu masa malam.

15/10/2016 11:25 AM

Profile Picture

alexlolz

hmm2.. pasal mentra tu aku trbca habis.. tpi xde pape pon.. klau ikutkan. kita mnusia ni x prlu pon tkut dngan hntu.. kita kna takut pda stu je.. korang tau la ape yg aku mksud kn..

15/10/2016 01:07 AM

Profile Picture

Guest User

no no no jap jap ! 'awak' tu maksudnya si pembaca ke ? apak arrrrghhhh!!!!!

15/09/2016 05:48 PM

Profile Picture

Guest User

ishh asal letak mantera tekejut ja nasib nmpk amaran tuh??

15/09/2016 12:59 PM

Profile Picture

Guest User

Entah ap2 la.....knp ltak mantera???why???

31/08/2016 07:59 AM

Profile Picture

Guest User

seram jugak

22/08/2016 06:41 PM

Profile Picture

Guest User

kenapa letak mantera..syrik kan??

22/08/2016 06:41 PM

Profile Picture

Guest User

seronok, terbaca mantera nasib bulan ramadan

27/06/2016 10:23 AM

Profile Picture

Suraya Sunshine

aku terkejot bab mantera tuh.aku x bace abis tapi kalu baca habis ape jadik ek?ishhh serammm.....

26/06/2016 06:01 AM

Profile Picture

Nur Aina

ish nasib baik terbaca mentera tu separuh je.

25/06/2016 03:56 PM

Profile Picture

Guest User

Seram...kenapa tulis pasal menteratu...dahlah panggil pontianak.Nasib baik sekarang bulan ramadhan...hantu kena ikat.

19/06/2016 05:35 PM

Profile Picture

Guest User

seram juga.. huhu... part Mona.. tertarik ngn story tu ;|

17/06/2016 09:30 PM

Profile Picture

Guest User

baiki kelemahan cerita supaya menjadi lebih menarik

16/06/2016 08:02 PM

Profile Picture

Guest User

kalau tak suka tu tak payah la nak mengutuk2

16/06/2016 03:08 AM

Profile Picture

Guest User

terhibur baca pasal terompah. haha

07/06/2016 09:04 PM

Profile Picture

Guest User

tk best lngsungg.

01/06/2016 06:42 PM

Profile Picture

Guest User

mantera tu larhh

31/05/2016 08:21 PM

Profile Picture

Guest User

yg bab mantera tu.. better letak amaran dulu supaya org tkdelah bace melulu

26/05/2016 05:24 PM

Profile Picture

Guest User

:-) :-)

14/05/2016 05:47 PM

Profile Picture

Guest User

cerita pendek dan bosan mampus

08/05/2016 10:37 PM

Profile Picture

Guest User

syirik laa men mentera....

08/05/2016 02:47 AM

Profile Picture

Guest User

Nama aku Aina. Nama kakak aku Alia.Ada dalam cerita ni...

06/05/2016 07:33 PM

Profile Picture

Wainnie Ayim

i like horro story...sory to say...tak mnakutkan...cam crita lama

06/05/2016 03:46 AM

Profile Picture

Guest User

saya 12 thn ceritanya best

04/05/2016 02:20 AM

Profile Picture

Guest User

tak berpa best

01/05/2016 06:58 PM

Profile Picture

Guest User

plagiarism. story ni dah banyak org share kot..takde idea then copy idea org lain...

26/04/2016 01:34 AM

Profile Picture

Adam Ben

apasal lah letak mentera tapi itu kan syirik

26/04/2016 01:29 AM

Profile Picture

Nurul Fatihah Teha

cerita yg bodoh

25/04/2016 07:16 PM

Profile Picture

Guest User

suka cerita pasal sampan....serammmmm

18/04/2016 05:51 PM

Profile Picture

Guest User

walaupun cerita nya pendek tapi terasa keseramannya....

18/04/2016 05:50 PM

Profile Picture

Guest User

pandang belakang,toleh2,nmpk pcong

17/04/2016 07:14 PM

Profile Picture

Guest User

bangang punya crta ,

16/04/2016 06:32 PM

Profile Picture

Faisya Isya

serammnyaaa,,,

16/04/2016 03:28 PM

Profile Picture

Guest User

tak boleh blah yg sal mantera. hahha. asal lah buat cerita pendek laguni.

15/04/2016 10:29 PM

Profile Picture

Guest User

boleh tahan seram. acaner la aku tido mlm ni

14/04/2016 09:40 PM

Profile Picture

FatIn Khalida IeDa

part mantera x blh blah..nsib ari msih siang klau mlm x tau la..

13/04/2016 10:38 PM

Profile Picture

Guest User

mak!!!! takut! seram! cter pndek2 gnie tp smbgnnye trsmbung dlm otak..serammmm!!!!! Biey!!!! teman tdo mlm nie!!!!

13/04/2016 10:35 PM

Profile Picture

Guest User

boleh tahan.

11/04/2016 01:06 AM

Profile Picture

IyQa

pendek... tp yg mesin taip tu lawak... abis baca jaa yg tulis "pandang belakang3" tu, padanf belakang, ada acik cleaner.. haha lawak. bising acik cleaner tu...

24/03/2016 01:08 PM

Profile Picture

Guest User

mcm bace satu nafas je xde brek dah..hehe

24/03/2016 12:30 AM

Profile Picture

Guest User

sikit nye

22/03/2016 07:50 AM

Profile Picture

farhahsarah

suka yg terompah(*^.^*)

13/03/2016 08:53 PM

Profile Picture

saheranaziz

Crap

12/03/2016 02:32 PM