Cerita Seram Aku
Profile Picture

SakuraStar01

Saya pun ada kelebihan tu tapi ada masanya lah.Tapi masa kecil memang selalu nampak 'benda tu'.Kalau sekarang,Kalau suasana bising sangat saya nampaklah 'benda tu'.Keluarga saya memang dah tahu pasal ni.Apapun,Ini kita benar ke?

12/02/2019 03:04 PM

Profile Picture

zawiyyah06

walaupon banyak perkataan kesat but seronok jugak.

28/10/2018 12:19 PM

Profile Picture

Saffy Yusof

NINA

12/10/2018 01:11 PM

Profile Picture

Saffy Yusof

NIN

12/10/2018 01:10 PM

Profile Picture

Azriena Az

Bestnye cite ni... Dalam seram ade kelakar... Terbaik ??

15/09/2018 11:19 PM

Profile Picture

Sandra Tiong

ok mesti sambung k.. sy minat cerita seram ni tapi sy ni penakut lah.. btw, selamat hari raya.

17/06/2018 09:28 AM

Profile Picture

Sandra Tiong

best la.. cerita lah lagi

16/06/2018 02:35 PM

Profile Picture

Raden Ami

seremm dan kelakar.. kita sama laa awak.. sudi2 ke platform sy utk baca hijab terbuka ye gaiss.. it's True Story

08/06/2018 03:07 PM

Profile Picture

tyra??

knp x bt pnjang lgi... best kot cite yee

27/04/2018 12:28 PM

Profile Picture

Asma aiyuni

best yo..

07/02/2018 04:59 PM

Profile Picture

Chrisni Viva

bolehlah tahan

31/01/2018 09:20 PM

Profile Picture

MinicateShadow

fuhh best jugk...terbaik lh writer

31/12/2017 03:34 PM

Profile Picture

Fatimah Anisa

nape kena bayarrr

19/06/2017 03:57 PM

Profile Picture

Guest User

citer kau yg aku rasa bebaloi bayar premium wehhh... kamsiah!

20/01/2017 01:11 PM

Profile Picture

Guest User

kisah benar ke ni

09/01/2017 11:09 AM

Profile Picture

Sii Hitam Putih

trbaik ..

03/09/2016 03:42 PM

Profile Picture

Guest User

Nak baca ni harap2 best... Bismillahirramhnirrahim

06/06/2016 10:28 PM

Profile Picture

orkedbiru

kena subscribe klu nak baca sampai bab 10. fuh, best la cter ni. rasa macam tak cukup je 10 bab. hihi

26/05/2016 05:30 PM

Profile Picture

Ismail Ariffin

kenapa boleh baca smpai bab 3 je??

19/05/2016 08:58 PM

Profile Picture

Guest User

knpe sye dpt bce smpai bab 3 je ..

10/04/2016 05:26 AM

Profile Picture

Guest User

terbaik la sis ne...

08/04/2016 08:05 PM

Profile Picture

Guest User

giler punya lawak sampai suami haku kata giler gelak sorang2

03/04/2016 05:05 AM

Profile Picture

Guest User

best sgttt.. jgn berhenti disini!!

02/04/2016 08:43 PM

Profile Picture

Ayu Liya

best lawak dan seram!!

01/04/2016 03:04 AM

Profile Picture

Guest User

best...lawak pn ada...mcm baca cerita lawak pulok..hadoiii...

31/03/2016 01:53 PM

Profile Picture

JiHyo

Best... Harap ada sambungan lagi nnt hihi

31/03/2016 12:29 PM

Profile Picture

Guest User

pergh aku yg tua ni pun ketawa pecah perut. aku suka bahasa penulis ni. santai.

28/03/2016 11:56 PM

Profile Picture

Suzahnah Sulaiman

citer seram terbaik..walaupun ada ayat yg lawak..tapi still lyn cuz boleh la kurangkn rase seramm tu cikit..sye brharap2 sgt kat penulis ni ,akn sambng buat citer ni..i wait ok..good job sbb bt sye tk tido mlm...

22/03/2016 10:27 PM

Profile Picture

Guest User

best cerita..tringat zaman tinggal di asrama dulu..

21/03/2016 05:14 PM

Profile Picture

Yaya

best

20/03/2016 03:44 PM

Profile Picture

Guest User

Banyak sgt typo. Tak sanggup nak hadap typo. Adoi. Spoil mood nk baca.

20/03/2016 03:31 AM

Profile Picture

Queen

tolong la tulis lagi sambungan cerita ne. besstt sangatt.

19/03/2016 06:23 PM

Profile Picture

Guest User

ni cerita benar ke?

19/03/2016 02:09 AM

Profile Picture

Guest User

Best....ada lagi tak ceeita seram lain.

19/03/2016 12:24 AM

Profile Picture

Guest User

alaa tu jeke.ade mcm tergantung siket ceritanya tapi serius best

19/03/2016 12:18 AM

Profile Picture

Guest User

sambung lah lagi.. best sgt.

18/03/2016 10:22 PM

Profile Picture

Guest User

super best .mohon sambungan diaaa < smile.gif" >

18/03/2016 08:00 PM

Profile Picture

Guest User

kentut bernada hahaha

18/03/2016 05:15 PM

Profile Picture

Guest User

please sambung cerita ..best la

18/03/2016 04:11 AM

Profile Picture

Guest User

novel seram ny sangat awesome

17/03/2016 07:20 PM

Profile Picture

Guest User

lagi laa suka novel genre seram

17/03/2016 06:51 PM

Profile Picture

Guest User

hi

16/03/2016 04:04 PM

Profile Picture

Guest User

Ni pasal sekolah yang kene serang hysteria besar besaran yang msk berita tu ke?

16/03/2016 01:21 AM

Profile Picture

nsmnsh

tpi cam pernah baca kat internet pon ade

15/03/2016 07:21 PM

Profile Picture

nsmnsh

best...tpi mcm ade yg tergantung ciyernya

15/03/2016 07:20 PM

Profile Picture

Guest User

huhhh.. boleh x tido aq mlm ni.. tu pun gagah nk baca.. best.. sambung2

15/03/2016 06:54 PM

Profile Picture

Guest User

Lawakla cite ni ... Adeke kentut bernada

14/03/2016 09:04 PM

Profile Picture

fieqasam

selain drpd cerita best, aku dpt gelak sebab ayat dia lawak2.. bunyi kentut dia lg bernada..bhahahaha

14/03/2016 08:41 PM

Profile Picture

Guest User

terbaik

14/03/2016 08:25 PM

Profile Picture

Guest User

hewhew... zaman dulu2 ...terbaik la...

11/03/2016 03:56 PM

Profile Picture

Guest User

j<br />

01/01/2016 08:40 PM

Profile Picture

Guest User

sambunglah lagi please

01/01/2016 08:40 PM

Profile Picture

Guest User

terbaik

31/12/2015 08:51 PM

Profile Picture

Guest User

citer awq lebih kurang same ape yg saye pernah lalui kt asrama dulu..teruskan lagi usaha tulis citer nihh

24/12/2015 08:25 PM

Profile Picture

Guest User

bestttt

13/12/2015 01:30 AM

Profile Picture

mariyah

please tolong sambungkan cita ni.....

10/12/2015 08:36 PM

Profile Picture

Guest User

please sambungkan cite ni

07/12/2015 08:04 PM

Profile Picture

Guest User

intah2 penulis ni sendiri kot yg alami benda camne...sebab nama dia sama

05/12/2015 01:43 AM

Profile Picture

Guest User

sya nk tanya

05/12/2015 01:39 AM

Profile Picture

Guest User

memang best gile.Seram sangat!Tapi mane sambungannya..-.-

04/12/2015 02:08 AM

Profile Picture

Guest User

serammmmm gile ade tiga mata

03/12/2015 05:37 PM

Profile Picture

Guest User

Serius best giler.. boleh tak sambungkan lagi... saya suka novel genre seram ni..

02/12/2015 07:11 PM

Profile Picture

Guest User

Wow

02/12/2015 03:43 PM