Someone Like You
Profile Picture

BABY BOY

hi jemput singgah baca cerita saya bertajuk "DANI & RAZIF" TQ

20/04/2019 03:55 AM

Profile Picture

Miss_queenroses

Best,jemput baca novel saya,"Izinkan aku pergi".

20/02/2019 07:12 PM

Profile Picture

Sofea

hmm ape pun best dan sweet ending...hmm truskan lgi utk mnulis

10/12/2018 03:43 PM

Profile Picture

Aileefa Saera

anyone..please anwer my question

24/11/2017 02:33 PM

Profile Picture

Aileefa Saera

saya tak brapa faham dgn ending dia..boleh tak author or sesiapa tolong terangkan..please

23/11/2017 06:37 PM

Profile Picture

eyafalia

diana?? mcm kenal...

28/07/2017 03:12 PM

Profile Picture

Nordiana Iswandy

bab 4 tkleh nk bkk

23/06/2017 03:47 PM

Profile Picture

U . Jeslie

erm..knapa bab kedua last tdi dia ckap diana dah mati lah?blur tang tu...apa pun..crita ni best..

03/06/2017 04:36 PM

Profile Picture

sahrudin

bce smpai bab3 je pastu dh tak leh huaaa.

22/02/2017 07:44 PM

Profile Picture

nadyaya

9

18/10/2016 07:47 PM

Profile Picture

Guest User

cerita ni dh kne langgan unlimited pass utk sbulan la so kne beli kalo nk bca smpai hbis. tp crite die nie mmg best

25/05/2016 07:20 PM

Profile Picture

Guest User

cerita ni ada 46 bab. kalau ada button Subscribe now, tolong pastikan ada button Read now. Boleh type tajuk ni kat search

14/05/2016 05:15 AM

Profile Picture

Yuyin Jooheon

cerita ni memang best tapi sampai bab3 je

06/05/2016 03:52 AM

Profile Picture

Aiyeena

ini dari wattpad lah .rasa nya bagus lagi wttpad tak perlu bayar baca .

30/04/2016 10:48 PM

Profile Picture

Guest User

dia ada dua ending. satu sedih satu kalau diana hidup lg ^^

19/04/2016 02:44 AM

Profile Picture

60196526213

sweetnya ending dia

16/04/2016 01:29 AM

Profile Picture

60183621499

dh ada plak

10/04/2016 08:33 PM

Profile Picture

60183621499

itulah pasal. tiba2 hilang pula bab yang lain :/

10/04/2016 08:29 PM

Profile Picture

Guest User

mane episode lain? sy boleh tgok smpai bab3 je

07/04/2016 03:20 AM

Profile Picture

Guest User

hmmm.. bleh tngok sampai bab3 jaa

07/04/2016 02:12 AM

Profile Picture

Guest User

Best..

31/03/2016 06:18 PM

Profile Picture

Guest User

terbaik.. klau blh byk kn lh cite nivel cam nie.. bru best..tlg lha buat cite psl exo plz..

14/03/2016 08:10 AM

Profile Picture

Norhana

best!!!! daebak...!!! please write another story like this.. i'm really like this story..

14/02/2016 07:55 PM

Profile Picture

Guest User

hxxhzzhzhhshhsjjskk

11/02/2016 06:47 PM

Profile Picture

Guest User

jjinjja daebak..bestlah..btw I'm ARMY to...

10/02/2016 09:38 PM

Profile Picture

Guest User

huk huk my taehyung and jung kook.....awak mesti army kn....bestla cite nie .saye suke....lain kali awak watla ciyye psl exo...sye nk chanyeol n baekhyun ..arghhh cite ie sweet btul

29/01/2016 01:02 AM

Profile Picture

Guest User

hahahaha ya saya memang army. tapi multifandom jugak. maybe exo saya tak buat sama ngan cerita ni. saya buat cerita lain < happy.gif" > tapi tu pun kalau ada masa. nak baca cerita saya yang lain boleh search kat wattpad. username: hoshiraxx_21 . thank you! -ana deen

16/12/2015 06:50 PM

Profile Picture

Guest User

nk exo

16/12/2015 04:56 PM

Profile Picture

Guest User

knp taehyung saye minat dye la..nasib baik jungkook hnye menjadi kawan kpd tae hyung.lain kali awak wat la cite psl exo...<br />klau seventeen saye kurang exo n bts lagi best...klau exo saye nk baekhyun n chanyeol..please ana deen tolong la wat cite lain ehh..saye akan support awak

16/12/2015 03:25 AM

Profile Picture

Guest User

penulis mesti army kan?walaupun saya tk minat novel mengenai idol korea tpi thumb up pada penulis kerana berani mencuba..good job writer!!

14/12/2015 05:16 AM

Profile Picture

Guest User

wahhh terkejut bkk2 byk pula org comment hahaha terima kasih semua. ramai request buat exo pulak ye? in sha Allah ok? ^^ thanks support semua < happy.gif" >) -ana deen

12/12/2015 05:31 PM

Profile Picture

Guest User

best gilerrrr. buat lagi pleaseee !! ceita lah pulak psal geng exo ke seventeen ke atau lain2. best lahh. tmbh2 bts skrng best dhh. ada maknae yg comel. bestt sgt. nnti ana deen buat lagii. pleseee !

12/12/2015 04:51 AM

Profile Picture

Guest User

Hantu? Ahha. Aduii, kesianny V.

11/12/2015 08:20 PM

Profile Picture

Guest User

boleh tak awk buat lagi cerite mcm nie tapi happy ending. Jebal............ best la. sampai tk tido bace

07/12/2015 03:12 AM

Profile Picture

Guest User

^ _ ^

06/12/2015 07:22 PM

Profile Picture

Guest User

sambung lahh lagi bab nya

06/12/2015 07:21 PM

Profile Picture

Guest User

best meletopppp!!! saye suke cerita ni.terbaikla. two thumbs up.

06/12/2015 08:49 AM

Profile Picture

Guest User

jungkook oppaaa !! hahhaha, the best story baca kisah kpop idol nih. nnti buat lah exo. msti mantap. buat lagi boleh tak ana deen ? pleaseeee !!!!

06/12/2015 07:06 AM

Profile Picture

Guest User

huk huk..my tae hyung and jung kook oppa........bestnyee cite nie lain kali wat exo tapi ade 2 kisah ..saye nk chanyeol ngan baekhyun

05/12/2015 12:15 AM

Profile Picture

Guest User

thanks for support < happy.gif" > - ana deen

22/11/2015 03:18 AM

Profile Picture

Guest User

best tapi kenapa v tea hyung daripada bts ..dye cutela..tapi apapon cerita yng awak buat mmng terbaik

20/11/2015 01:05 AM

Profile Picture

Guest User

rekaan je ni..lek

18/11/2015 11:19 PM

Profile Picture

Guest User

mcm cerite korea.the best story tapi mcm ade something lag yg x berape kene ngan cerite ni.Ni cerite betul ke x bagi saya cam betul je sebab nama dia diana org yg buat cerite ni lak ana deen intah2 betul?

15/11/2015 02:15 AM