Jangan Baca Novel Ni
Profile Picture

Broken Star

Sumpah plot yang menarik...ada kaitan ... cuma part kisah terapung tu je x masuk akal.. tapi kalau diikut logik saya boleh paham apa yg cuba diceritakan.. terapung atau "high".. hahah.. papepun jalan cerita yg menarik sampai penulis sekali masuk dalam cerita nie...

18/03/2019 08:02 PM

Profile Picture

balqisssofea

why tak boleh bacaaa

05/01/2019 12:54 AM

Profile Picture

isya

bestttt

05/12/2018 10:32 AM

Profile Picture

Parksyuu

Aku tau "Jangan baca novel ni" boleh dibace, tapi tak tauu nape aku jadi was ii nak bukaa????

28/11/2018 10:16 PM

Profile Picture

Parksyuu

Aku tau "Jangan baca novel ni" boleh dibace, tapi tak tauu nape aku jadi was ii nak bukaa????

28/11/2018 10:16 PM

Profile Picture

aleesha17

bestnya

16/10/2018 04:39 PM

Profile Picture

Azerul Nazrin

macam mana nak baca?

14/10/2018 08:48 AM

Profile Picture

Nana Riana

Saya suka cite ni!! tbaik n best :)

14/10/2018 01:35 AM

Profile Picture

msrRabbit

Ni novel yang kat kedai tu ke?!Btw best sangatt

13/10/2018 08:40 AM

Profile Picture

Saffy Yusof

NINA

29/09/2018 08:26 PM

Profile Picture

marymaladotnuts

cool.. have a good job

19/02/2018 10:46 AM

Profile Picture

mizahamid

this novel is crazy but awesomeeeeeee!!!!!!!

10/01/2018 02:32 PM

Profile Picture

black

"jangan naca novel ni"ianya buat aku lebih nak baca??

05/12/2017 09:54 PM

Profile Picture

Zana Ecah

the best novel I've read before.. gempak ????????

28/11/2017 12:47 AM

Profile Picture

Vienna Missy

gile seram

17/11/2017 08:40 AM

Profile Picture

harrypotter

seriously,gile btol ii ke

08/08/2017 01:52 AM

Profile Picture

harrypotter

ending dye mcm mne

08/08/2017 01:52 AM

Profile Picture

hanis

seram and best

14/06/2017 01:52 PM

Profile Picture

Nurfatimah Ombong

apelah kna byar plak....kan best phak nvel nie bgi bca free je...#bcanvlfree

09/06/2017 03:25 AM

Profile Picture

Nur Alisya Nur Alisya

klu x bayar x blh ke...dh la nnt mk marah...hmmh..cekik darah...cam najib

06/06/2017 03:53 PM

Profile Picture

Afiq

terbaik arhh.. Keep the good work kpd penulis..

02/06/2017 03:26 PM

Profile Picture

Kasazwin Jamal

apa benda kau merepek ni dik oi?

19/04/2017 03:14 PM

Profile Picture

Guest User

ini hanya pendapat sy,lagi pun sy baru 12 thn.sy rasa xpayah kot sampai kene bayar.kalau yg download tu budak kecik macam saya.takkan lah nak mintak ngan mak/ayah,boleh je nak mintak.tapi mereka tak reti bayar online termasuk saya.kalau suruh mak mesti mak kata "tak payah takpe sebab bukan untuk belajar pun.lagipun kalau tak mampu,memang murah 4 rgt tapi kalau setahun???dah boleh beli macam macam.mesti rasa membazir.skrang zmn najib dah.takde yg murah......kamu semua mesti kata macamni"tak boleh bayar takyah baca" tapi mesti diorang pun berkehendak nak baca.tu je dari saye.harap pihak novel dapat buat perubahan

18/04/2017 07:23 PM

Profile Picture

Mohamad

Buku ni srs best ada tiga semua nya kena baca tiga-ii buku tuh baru faham jalan cerita keseluruhan srs best

03/01/2017 05:28 PM

Profile Picture

Guest User

tajuk Jangan Baca Novel Ini. tpi sya nk baca . bkak2 nama ayah sya. hahaha. Munir

28/12/2016 03:55 PM

Profile Picture

irdiena

@fatihax awk beli buku ni kt mn???klau xnak baca blh jual tak dkt saya...tapi harga preloved...cause saya cari buku ni dh lama tapi xjumpa..????

27/12/2016 07:59 PM

Profile Picture

Guest User

ptut lha tajuk JANGAN BACA NOVEL INI rupa"nya sbab kna bayar...

01/12/2016 06:31 PM

Profile Picture

fatihax

kat kedai kan ada??? saye dh beli dh buku niii best seram byk berkait tp mmg bet lh

25/09/2016 10:17 AM

Profile Picture

Guest User

boleh baca ke x ni...huhuhu

13/09/2016 06:31 PM

Profile Picture

Guest User

serius best novel ni . da beli n baca dah . xrugi bca . ??????

12/09/2016 08:17 PM

Profile Picture

Guest User

tajuk je dah seram . tak berani nk baca haha

12/09/2016 06:30 PM

Profile Picture

Guest User

sungguh menyeramkan macam ad depan mata jer...

05/09/2016 05:13 PM

Profile Picture

Guest User

menyeramkan sangat seyh...

19/08/2016 06:26 PM

Profile Picture

Guest User

menyeramkan sangat seyh...

19/08/2016 06:26 PM

Profile Picture

Guest User

kalau x payah bayar kan best... nk baca buku pon kene bayar... macam mana nk menarik minat org untuk membaca... sume kene bayar

19/08/2016 02:46 PM

Profile Picture

Guest User

kalau x payag bayar kan best... nk baca buku pon kene bayar... macam mana nk menarik minat org untuk membaca... sume kene bayar

19/08/2016 02:46 PM

Profile Picture

Guest User

kalau x payag bayar kan best... nk baca buku pon kene bayar... macam mana nk menarik minat org untuk membaca... sume kene bayar

19/08/2016 02:46 PM

Profile Picture

Guest User

kalau x payag bayar kan best... nk baca buku pon kene bayar... macam mana nk menarik minat org untuk membaca... sume kene bayar

19/08/2016 02:46 PM

Profile Picture

Guest User

kalau x payag bayar kan best... nk baca buku pon kene bayar... macam mana nk menarik minat org untuk membaca... sume kene bayar

19/08/2016 02:46 PM

Profile Picture

Guest User

dah ad novel pon kan citer nii... i mean dah diterbitkan..

27/06/2016 06:46 PM

Profile Picture

Bel

ala tak dapat baca bab 4 mula-mula cari juga seram sangat ke tengok-tengok kena langgan susahlah macam ni

16/06/2016 05:48 AM

Profile Picture

Anusha

mmg best...

11/06/2016 02:00 AM

Profile Picture

sahlizawati

wwwooo boleh than seram nyee

08/06/2016 02:54 PM

Profile Picture

Shafiqah

tuk penulis ni..... cerita ni real ke... selama saya bace buku seram tak pernah seseram ni... sampai saya nak pergi mana mana pon jadi seram.... lama lama saye jadi penghuni hospital bahagia lah cam ni... langsung tak le lupa ape yang saya bace walhal dah lama saya bace buku ni

31/05/2016 07:22 PM

Profile Picture

Raihan Zulhafiz

perghhhh , pnya seram , hahahaha bergegar time baca hahaha

09/05/2016 12:41 AM

Profile Picture

akira

hihihihi tajuk jgn baca novel ini... buat makin aku nakbace

29/04/2016 01:51 PM

Profile Picture

Guest User

best la cerita ni, sy da hbis smpai buku yg kedua da, tnggal yang ketiga ja blum baca..

18/04/2016 09:30 PM

Profile Picture

Ct N Iszuanni

kenape perlu bayar msok bab 4...ape semua niiiiii

16/04/2016 07:15 PM

Profile Picture

yathlovate

knape chapter 4 x dpt bacee...T_T

07/04/2016 02:22 AM

Profile Picture

Guest User

Adib tu sape tak berani baca sampai habis

04/04/2016 06:44 PM

Profile Picture

Guest User

seram smpai nk trcirit

03/04/2016 02:41 AM

Profile Picture

Naemah

woww

02/04/2016 02:29 AM

Profile Picture

Guest User

xboleh nk bhnti bace...mcm ddah y lm novel hitam tu...cant stop reading...smbungn die pon best jgk..n nk bace lgi ad smbgn?

01/04/2016 05:45 PM

Profile Picture

Guest User

cita betul ka..

31/03/2016 11:15 PM

Profile Picture

Guest User

best sgt novel ni.

31/03/2016 05:26 PM

Profile Picture

Guest User

mmg betul2 dadah novel ni.. hehehe

31/03/2016 12:43 AM

Profile Picture

Guest User

sambungan novel ni 'tiada tajuk' .. besttt ..

30/03/2016 10:25 PM

Profile Picture

Guest User

buku nie ada 3 siri . latest ni sambungan dia seruan pertama

30/03/2016 05:55 PM

Profile Picture

arasya88

mmg best novel ni..sy dh baca kesemua novel penulis ni..

30/03/2016 03:31 PM

Profile Picture

Guest User

I think this book is not enough

30/03/2016 02:38 AM

Profile Picture

Guest User

seriusss best... smpai masuk dlm mimpi... scary gila... wahai penulis... awak buat saya berhalusinasi... xpayah dadah pn...

29/03/2016 10:30 PM

Profile Picture

May Usman

best...i like it... ada sambungan x???

28/03/2016 03:55 PM

Profile Picture

Queen

bessstt sngt novel ne. seram but syok nak baca. ada lagi tak sambungan?

25/03/2016 02:52 PM

Profile Picture

Guest User

Tak seram sgt

23/03/2016 02:21 PM

Profile Picture

Guest User

dah tak boleh nak baca. sebab takut. huwaaaa

23/03/2016 01:01 AM

Profile Picture

Guest User

i suka jalan cereta ni tau thnks

20/03/2016 04:58 PM

Profile Picture

Guest User

Gile betul laa citer ni. aku baca malam2. x expect seram camni. sampai terbawak2 dalam mimpi ! hahaa ape pun... best giler citer ni. kalau boleh. buat sambungan nya tauuuuuu..

19/03/2016 03:44 PM

Profile Picture

Jasmine

buku sambungan dia tak de ke kt sni? huhu nk baca (T,T)

13/03/2016 03:00 PM

Profile Picture

nsmnsh

ade x smbungan?

07/03/2016 08:59 AM

Profile Picture

Guest User

mmg best! sbb cerita betul

08/02/2016 07:16 PM

Profile Picture

Guest User

zack tu knal anom dari mna..?

04/02/2016 11:40 PM

Profile Picture

Guest User

Mmg best..

03/02/2016 08:18 AM

Profile Picture

weirdo

best! sila baca lgi 2 bku..totally different

03/02/2016 06:31 AM

Profile Picture

Guest User

seram aq bca ni wehh.. nk mndi pn tk tkut. nk msk toilet pn tk branii..

02/02/2016 02:12 AM

Profile Picture

Guest User

best!!! hri tu aq ada jmpa novel ni kt library.. nk pinjam tk dpt sbb bkn ahli.. tk sngka pulak jmpa novel ni dlm novel+... terbaik larr!!! thumbs up!!

01/02/2016 08:56 PM

Profile Picture

Guest User

cool...terbaik

09/01/2016 06:42 PM

Profile Picture

Guest User

Isma.. Yg ni sama dgn novel ka?

06/01/2016 09:20 PM

Profile Picture

Guest User

novel nie best,tkut weh.

29/12/2015 08:31 PM

Profile Picture

Guest User

bestt

29/12/2015 06:58 PM

Profile Picture

Guest User

bedebar giler bila baca buku...klau nk baca mesti kene ad peneman

07/12/2015 08:42 PM

Profile Picture

Guest User

Pergh... Xleh kata pa r.. Debar weh tiap kali bila nak ke pages seterusnya..

01/12/2015 02:13 AM

Profile Picture

Guest User

seram dan best sangat

18/11/2015 01:44 AM