SUMPAHAN SI PARI PARI
Profile Picture

SUZIEakaCHA

i will BABY BOY

17/10/2018 04:00 PM

Profile Picture

BABY BOY

hai jemput singgah ke wall saya.

14/10/2018 01:41 AM

Profile Picture

SUZIEakaCHA

tq khadijah. maaf kalau story ni tdk memuaskan. sy tengah re-edit balik story ni sbab bnyk sgt kesalahan tanda baca. apapun tq for support ya.

08/10/2018 12:02 AM

Profile Picture

Khadijah Najwa

Bestnya... Saya menangis baca cerita ni tau...

29/09/2018 03:19 PM

Profile Picture

msrRabbit

best

23/08/2018 10:40 AM

Profile Picture

SUZIEakaCHA

terima kasih Azeanna Anna

09/08/2018 04:40 PM

Profile Picture

Azeanna Anna

Best sangat...tahniah

03/08/2018 11:56 AM

Profile Picture

SUZIEakaCHA

thank you for reading my story. buat masa ni sy tak dapat update apa2 story kat dalam nih. sy tengah fokus utk siapkan projek cerpen yang akan dihantar pada penerbit.

16/07/2018 08:54 AM

Profile Picture

ery

terbaik cite ni..teruskan berkarya lagi.

15/07/2018 01:15 AM

Profile Picture

mysterius06

sorry kacau,bacalah moi aiem#lepas baca tolong komen^-^

14/07/2018 04:45 PM

Profile Picture

SUZIEakaCHA

sy cuba usahakan dlm minggu nih ya..thank you for reading my story.

20/06/2018 07:48 AM

Profile Picture

Azeanna Anna

best sangat...sambung lagi ye sis...

18/06/2018 02:54 AM

Profile Picture

Azhanur Alia

pe boleh tahan jln cerita nye...x sabau nk baca sampai abis...sape la miya pilih eik....n ape yg akan berlaku eik...

17/06/2018 02:09 AM

Profile Picture

SUZIEakaCHA

nanti sy sambung ya... sy sibuk siapkan projek cerpen.

13/06/2018 09:57 AM

Profile Picture

mar

ciannye miya..kena pkl pulakdgn kyra..agak2 rahsia miya slmat lagi x..risaunye..smbung lagi ye.

12/06/2018 12:41 PM

Profile Picture

SUZIEakaCHA

maaf atas kelambatan update story ni. sy ada problem sikit, tapi sy akan usaha utk siapkan story ni. maaf sekali lagi.

11/06/2018 08:51 PM

Profile Picture

Qaseh Hikmah

cptlhhh smbg citer...

02/06/2018 05:02 AM

Profile Picture

Dina Zamri

Hi . Maaf mencelah . Check out novel dina yang bertajuk 'CONTEST' . Korang cadangkan tajuk cerita korang yang patut dina baca & dina akan bagi markah . Ini dikira pertandingan . Jangan lupa check untuk lebih lanjut ! :)

17/05/2018 11:50 PM

Profile Picture

SUZIEakaCHA

slowly update sbab nak kena teliti. story nih dah hampir kemuncak.

13/05/2018 08:57 PM

Profile Picture

Guest User

tu je ke cite nye....

11/05/2018 11:38 PM

Profile Picture

Muimbina Abdullah

Jom . Tengok novel baru aku . Tapi , ini bukan novel biasa . Dan , mungkin ini bukan novel . Tapi , pertandingan . Senaraikan novel yang kau buat dalam novel PERTANDINGAN . senaraikan cerita yang kau nak aku baca kat comment tau . Dan . TOP 5 pilihan aku , aku akan FOLLOW . Tarikh tutup 23 MAY 2018 . Ok , bye .

10/05/2018 08:29 PM

Profile Picture

SUZIEakaCHA

part 24 dah update

08/05/2018 05:01 PM

Profile Picture

Amin shafiq

terbaikk...best cite ni..plz smbg

06/05/2018 02:17 AM

Profile Picture

BFF!!!

sambung la...cite ni best la...

03/05/2018 08:44 AM

Profile Picture

Nana

alaa tgh shok ii bce dh abis....pls smbung

03/05/2018 05:30 AM

Profile Picture

SUZIEakaCHA

i will...bersabarlah dlu ya, feeling lari, idea kering. terpaksa menaip sikit2.

02/05/2018 08:37 PM

Profile Picture

rasyaaidil

the best story eva..tlg smbung cpt yer

01/05/2018 12:34 PM

Profile Picture

MiszSecret

tak sbar nk tngu sambungan cite ni..

28/04/2018 08:51 PM

Profile Picture

SUZIEakaCHA

slowly update skg nih, sebab busy sikit. tapi sy akan update juga. bersabar sikit ya reader, thank you for reading my story.

26/04/2018 09:24 AM

Profile Picture

Eychel Cel

bla mau update ..best ne crita..

26/04/2018 08:13 AM

Profile Picture

SUZIEakaCHA

enjoy reading reader..sorry sebab terlalu lama menunggu.

24/04/2018 01:16 AM

Profile Picture

Adelina Lin

ye ni cepat la sambung.

22/04/2018 08:19 PM

Profile Picture

SUZIEakaCHA

malam nih sy update..

22/04/2018 05:28 PM

Profile Picture

Jeon Jungkook Oppa

best nyer...cepat la sambung..xsabar nk bace!!

21/04/2018 10:40 PM

Profile Picture

SUZIEakaCHA

trma ksih noor fizah, sy sdng usaha siapkan next part. sakit gigi buat idea sy terbang..

19/04/2018 08:31 PM

Profile Picture

Noor Fizah Ibrahim

bestnye citer dia...tahniah..xsabar nak baca next chapter...

19/04/2018 12:09 AM

Profile Picture

SUZIEakaCHA

tenang reader..

15/04/2018 09:34 AM

Profile Picture

Jasmin.Humairah

tolong sambung laju eh

14/04/2018 05:18 PM

Profile Picture

SUZIEakaCHA

sedang di taip...kurang idea..trpksa slow update...tapi jangan risau, sy akan update jg.

14/04/2018 07:59 AM

Profile Picture

Adelina Lin

bila nak sambung lg ni.

14/04/2018 07:18 AM

Profile Picture

SUZIEakaCHA

maaf kerana lama menunggu part yA...sy baru sahaja siapkan dua cerpen seram..malam nih sy cuba sambung part23..

13/04/2018 09:32 PM

Profile Picture

rarra94

Best , saya akan setia tunggu sambungan nya ??

13/04/2018 09:14 PM

Profile Picture

Rafiqah Yakub

best sgt22 .

12/04/2018 01:35 PM

Profile Picture

SUZIEakaCHA

jangan risau...malam nih sy rehat dulu ya..esok baru start menaip...thanks for reading my story..love you all reader..hihi..

11/04/2018 10:26 PM

Profile Picture

IZAZI HUSNA

best sangat³...sambung laa lgi x sbar nk bce...

11/04/2018 06:43 PM

Profile Picture

Azeanna Anna

Best sangat...tak sabar nak tahu apa cita selanjutnya...sambung ye sis

11/04/2018 04:44 PM

Profile Picture

SUZIEakaCHA

maaf ya para reader..kalau ada kekurangan dalam penulisan sy. kalau ada yang kamu tidak puas hati, kamu komen sja. sy open minded, sy terima setiap teguran dan akan perbaiki kesilapan sy dari masa ke semasa.

10/04/2018 06:49 PM

Profile Picture

SUZIEakaCHA

malam nih sy update..emm..maksud kamu di potong mcm mna? boleh bagitau part mna yg dipotong?

10/04/2018 06:43 PM

Profile Picture

Nur Atieqah Amaniey

atdhuu kenapa juga tiada sambungan nya, sama satu lagi kenapa juha d potong" cerita nya

10/04/2018 03:17 PM

Profile Picture

SUZIEakaCHA

ok...

08/04/2018 08:18 PM

Profile Picture

Azeanna Anna

besttt...sambung ye...

08/04/2018 10:42 AM

Profile Picture

SUZIEakaCHA

sabar ya reader...sy akan update secepat yang mungkin..

08/04/2018 01:17 AM

Profile Picture

Jasmin.Humairah

tolonglh sambong...best sangat

07/04/2018 10:41 PM

Profile Picture

nryaya_lee

sumpahh best gilerrr citee nn...smbng lh lgi please..????xsbr nk tau ending...warggg bestt...

07/04/2018 07:27 PM

Profile Picture

SUZIEakaCHA

boleh search nama wattpad sy SUZIEakaCHA

25/03/2018 11:59 AM

Profile Picture

SUZIEakaCHA

jap lg sy up part19..boleh baca kat wattpad juga..sy tak tau sangat guna aplikasi novel nih..baru lagi.

25/03/2018 11:58 AM

Profile Picture

Ameermu'min Halimah

seriously, best!!!

25/03/2018 11:38 AM

Profile Picture

Ameermu'min Halimah

sambunglah

25/03/2018 11:38 AM