Ms SenoritaXMr Bad Boy
Profile Picture

MsrRabbit

Assalammualaikum saya ada acc yang baru jadi please follow acc ni ya..Jemput baca juga new novel Sweet Lies thank you

22/06/2019 12:23 PM

Profile Picture

Nur Adilla

sory fr this comment . tapi macam pelik pulak ye lah. mula tulis dia pakai tudung , lepas tu tak. before nk buat novel make sure betul² . perbetulkan flashback dia . okay however okay lah cerita dia . tapi kesalahan sikit2 je jalan cerita tu

09/04/2019 10:24 PM

Profile Picture

apiqw02

check story kawan saya "mrs blur buat encik tengku"

23/03/2019 12:23 AM

Profile Picture

Noorsyafitri

Best sangat !! Love this story ! ^_^

13/03/2019 07:55 AM

Profile Picture

awa

Simple but interesting . Good job dear ! ^^

12/02/2019 06:31 AM

Profile Picture

Masnini Bani Azhar

Ye, MrsRabbit baru nak baca..

09/02/2019 06:18 PM

Profile Picture

Masnini Bani Azhar

terbaik..???? MrsRabbit

09/02/2019 06:16 PM

Profile Picture

Salina Mohd Seh

besttttt

09/02/2019 01:55 PM

Profile Picture

SakuraStar01

I like happy ending..Awak memang pandai buat cerita lah.Best!

07/02/2019 09:56 PM

Profile Picture

min

happy ending...i like it. terus berkarya ye msrRabbit

07/02/2019 12:39 PM

Profile Picture

Anne Natasya

x sabar tunggu next Cap...

07/02/2019 07:56 AM

Profile Picture

Mrs.LlalisaManoban~*€¥*

up lagi msrRabbit..best lah cerita dia..[^^]<>

04/02/2019 11:45 PM

Profile Picture

min

yeahhh.. bestnya smbung lagi bila free nnti yee

02/02/2019 03:55 AM

Profile Picture

S.N

Best. best. sambung lagi. ^_^

23/01/2019 07:28 PM

Profile Picture

Carloslisa Carloslisa

dah update dah lama dah tunggu ni....mar dengan raihan ni asyik gaduh je krja nya...tapi ok lah si raihan tak psycho sangat hihihi ..saya tunggu awak sambung cerita......

23/01/2019 12:38 AM

Profile Picture

miss aliena

best!!!jemput baca cerita saya,"benarkah ini cinta?"

21/01/2019 06:13 PM

Profile Picture

Cad

erm nk tnya..novel nih slow update or?btw update!!hahah

14/01/2019 06:26 PM

Profile Picture

Carloslisa Carloslisa

best jugalah msrRabbit,sya akan tunggu smbungan nya(^_^)

13/01/2019 04:52 PM

Profile Picture

Atyyy22

Besttt citer ni msrRabbit, sy suka dan sy juga suka watak Mar tu. . . sambung ya^_^

13/01/2019 12:38 AM

Profile Picture

Cad

best..sambunglaa lagi

07/01/2019 09:20 PM

Profile Picture

Nurul Asyiqin

best lah ....sambung lagi^^

06/01/2019 10:36 PM

Profile Picture

min

best story ever... sambung lagii

06/01/2019 12:34 PM

Profile Picture

balqisssofea

Best sis! Sambungggggggg

05/01/2019 12:46 AM

Profile Picture

ahlinujum7

Mrs Rabbit sila sambung cerita ni.. Dah lama Sgt x update ni..

31/12/2018 01:26 PM

Profile Picture

Nurin Jazlina

Best nya cita nih bila nk sambung

15/12/2018 09:18 PM

Profile Picture

Zakrurqzi

minta support cite sy jgk : the secret admirer

01/12/2018 12:17 PM

Profile Picture

SUFRIZEL

Maaf slh type nme msrRabbit. My bad ^_^

23/11/2018 05:55 PM

Profile Picture

msrRabbit

sila baca balik chapter 13 sebab ada sambungan untuk chap tu..Maaf atas kesulitan (^^)Thank you

08/11/2018 04:58 PM

Profile Picture

Afiqah Nuradlin

best cerita ni...jalan cerita pun ok...??

06/11/2018 06:58 PM

Profile Picture

Norini Taib

msrRabbit cpt smbg ya.

29/10/2018 11:17 PM

Profile Picture

Norini Taib

best crte ni.sya nk tgu smbgn lg

19/10/2018 12:59 PM

Profile Picture

Lunny

Intresting...

19/10/2018 12:24 AM

Profile Picture

SakuraStar01

Menarik cerita ni.Saya suka sangat!

13/10/2018 11:06 PM

Profile Picture

Clarissa Caca

best.. good job... tak sabar pla utk next

13/10/2018 02:41 PM

Profile Picture

Ryutaro Azuma

good luck!!!>~<

10/10/2018 12:03 PM

Profile Picture

Norini Taib

best sya tgu lg smbgn

09/10/2018 05:47 PM

Profile Picture

liyana

sya tunggu

09/10/2018 04:44 PM

Profile Picture

Norini Taib

besttt tlg cpt update msrRabbit

05/10/2018 03:46 PM

Profile Picture

Clarissa Caca

best.. cpat2 update ya..

05/10/2018 06:31 AM

Profile Picture

Scarlett

Best! Smbung lgi msrRabbit!

02/09/2018 12:52 PM

Profile Picture

msrRabbit

Thank you guys!! msrRabbit baru mula nak menulis chap ni..ingat ayat tunggang terbalik tapi tak tahu korang suka maklumlah dah lama tak menaip.. Thanks!!(^^)(^^)

01/09/2018 10:28 PM

Profile Picture

Norini Taib

besttt smbg la lg

01/09/2018 09:12 PM

Profile Picture

Farisya

smbung lgi mrsRabbit ^_^

01/09/2018 08:04 PM

Profile Picture

Carloslisa Carloslisa

ermmm best nya lah ada nada cemburu si raihan ni...terbaik ...(^_^)

01/09/2018 07:52 PM

Profile Picture

nuyui

smbng lah

01/09/2018 10:42 AM

Profile Picture

Carloslisa Carloslisa

dah ada smbung best nyer...bru permulaan jln tapi best juga jln cerita ni..(^_^)

26/08/2018 06:32 PM

Profile Picture

Annatasia

Best betul!

25/08/2018 09:03 AM

Profile Picture

pia

best mrs Rabbit...

23/08/2018 08:50 PM

Profile Picture

Sufiy

best... keep it up! nak lagiii..

23/08/2018 12:18 PM

Profile Picture

ery

best cite ni..

09/08/2018 06:30 AM

Profile Picture

THIRA JONO

best msrrabbit :'*

04/08/2018 02:27 AM

Profile Picture

Carloslisa Carloslisa

cerita yg menarik..tak apa smua pembaca pun pham...sya tunggu smbungan novel awak msrRabbit...^_^

24/07/2018 09:30 PM

Profile Picture

Carloslisa Carloslisa

hai msrRabbit blum ada smbung ke. ..(^_^).

18/07/2018 04:11 PM

Profile Picture

SUFRIZEL

Best ^_^ tapi part mk dia sdh....

13/07/2018 06:51 AM

Profile Picture

Carloslisa Carloslisa

ok sya tunggu. .bukan senang nak buat novel yang menarik perhatian

11/07/2018 12:29 PM

Profile Picture

Carloslisa Carloslisa

wow boleh than juga chapter 2 ni,sya suka sangat2.....?sya tunggu smbung seterus nya..(^_^)

10/07/2018 11:46 PM

Profile Picture

msrRabbit

chapter 2 Done~Sorri lambat update;-)#MsrRabbit

04/07/2018 12:04 AM

Profile Picture

Carloslisa Carloslisa

belum ada sambung ke....tak sabar nya nak baca.......^_^mungkin ada cerita istimewa chap2 hihihihi^_^

03/07/2018 09:42 PM

Profile Picture

Hazzel

masuk list book yg nk di baca^_^… Menarik sis. Add new chap lagi ya^_^

30/06/2018 04:03 PM

Profile Picture

Scarlett

Bestt... Samnung lagi ya msrRabbit!

30/06/2018 01:45 PM

Profile Picture

LITTLERIANA

lets read my novels

26/06/2018 07:25 PM

Profile Picture

Carloslisa Carloslisa

best juga chap 1 ni ^_^tk sbar nk tunggu smbung cerita

26/06/2018 06:28 AM

Profile Picture

msrRabbit

Thanks..Ery,Carloslisa Carloslisa and my fav winter!!Dah update Chap 1>Enjoy

25/06/2018 11:35 PM

Profile Picture

Winter

uihh...new novel !Jika author ada masa plis smbung agi :)

25/06/2018 09:42 PM

Profile Picture

Carloslisa Carloslisa

boleh tahan juga lah,smbung...^_^

25/06/2018 12:21 PM

Profile Picture

ery

aha mcm best jer...smbg lagi.

24/06/2018 01:49 PM

Profile Picture

anak_ayah

mcm best jer...continue pls.^^

23/06/2018 10:46 PM