Ms SenoritaXMr Bad Boy
Profile Picture

LIZLI V.

Best Citer ni??. Tahniah kepada penulis. Jangan lupa baca novel saya yang terbaru. #TERIMA HATI INI

2019-08-27 23:22:02.0

Profile Picture

MsrRabbit

Assalammualaikum saya ada acc yang baru jadi please follow acc ni ya..Jemput baca juga new novel Sweet Lies thank you

2019-06-22 12:23:43.0

Profile Picture

Nur Adilla

sory fr this comment . tapi macam pelik pulak ye lah. mula tulis dia pakai tudung , lepas tu tak. before nk buat novel make sure betul² . perbetulkan flashback dia . okay however okay lah cerita dia . tapi kesalahan sikit2 je jalan cerita tu

2019-04-09 22:24:43.0

Profile Picture

apiqw02

check story kawan saya "mrs blur buat encik tengku"

2019-03-23 00:23:45.0

Profile Picture

Noorsyafitri

Best sangat !! Love this story ! ^_^

2019-03-13 07:55:33.0

Profile Picture

awa

Simple but interesting . Good job dear ! ^^

2019-02-12 06:31:50.0

Profile Picture

Masnini Bani Azhar

Ye, MrsRabbit baru nak baca..

2019-02-09 18:18:21.0

Profile Picture

Masnini Bani Azhar

terbaik..???? MrsRabbit

2019-02-09 18:16:25.0

Profile Picture

Salina Mohd Seh

besttttt

2019-02-09 13:55:18.0

Profile Picture

SakuraStar01

I like happy ending..Awak memang pandai buat cerita lah.Best!

2019-02-07 21:56:14.0

Profile Picture

rose

happy ending...i like it. terus berkarya ye msrRabbit

2019-02-07 12:39:02.0

Profile Picture

Anne Natasya

x sabar tunggu next Cap...

2019-02-07 07:56:30.0

Profile Picture

Mrs.LlalisaManoban~*€¥*

up lagi msrRabbit..best lah cerita dia..[^^]<>

2019-02-04 23:45:06.0

Profile Picture

rose

yeahhh.. bestnya smbung lagi bila free nnti yee

2019-02-02 03:55:41.0

Profile Picture

S.N

Best. best. sambung lagi. ^_^

2019-01-23 19:28:57.0

Profile Picture

Carloslisa Carloslisa

dah update dah lama dah tunggu ni....mar dengan raihan ni asyik gaduh je krja nya...tapi ok lah si raihan tak psycho sangat hihihi ..saya tunggu awak sambung cerita......

2019-01-23 00:38:01.0

Profile Picture

miss aliena

best!!!jemput baca cerita saya,"benarkah ini cinta?"

2019-01-21 18:13:09.0

Profile Picture

Cad

erm nk tnya..novel nih slow update or?btw update!!hahah

2019-01-14 18:26:44.0

Profile Picture

Carloslisa Carloslisa

best jugalah msrRabbit,sya akan tunggu smbungan nya(^_^)

2019-01-13 16:52:42.0

Profile Picture

Atyyy22

Besttt citer ni msrRabbit, sy suka dan sy juga suka watak Mar tu. . . sambung ya^_^

2019-01-13 00:38:19.0

Profile Picture

Cad

best..sambunglaa lagi

2019-01-07 21:20:54.0

Profile Picture

Nurul Asyiqin

best lah ....sambung lagi^^

2019-01-06 22:36:41.0

Profile Picture

rose

best story ever... sambung lagii

2019-01-06 12:34:11.0

Profile Picture

balqisssofea

Best sis! Sambungggggggg

2019-01-05 00:46:16.0

Profile Picture

ahlinujum7

Mrs Rabbit sila sambung cerita ni.. Dah lama Sgt x update ni..

2018-12-31 13:26:15.0

Profile Picture

Nurin Jazlina

Best nya cita nih bila nk sambung

2018-12-15 21:18:58.0

Profile Picture

Zakrurqzi

minta support cite sy jgk : the secret admirer

2018-12-01 12:17:11.0

Profile Picture

SUFr¡ze|_

Maaf slh type nme msrRabbit. My bad ^_^

2018-11-23 17:55:53.0

Profile Picture

msrRabbit

sila baca balik chapter 13 sebab ada sambungan untuk chap tu..Maaf atas kesulitan (^^)Thank you

2018-11-08 16:58:54.0

Profile Picture

Afiqah Nuradlin

best cerita ni...jalan cerita pun ok...??

2018-11-06 18:58:19.0

Profile Picture

Norini Taib

msrRabbit cpt smbg ya.

2018-10-29 23:17:48.0

Profile Picture

Norini Taib

best crte ni.sya nk tgu smbgn lg

2018-10-19 12:59:39.0

Profile Picture

Lunny

Intresting...

2018-10-19 00:24:23.0

Profile Picture

SakuraStar01

Menarik cerita ni.Saya suka sangat!

2018-10-13 23:06:25.0

Profile Picture

Clarissa Caca

best.. good job... tak sabar pla utk next

2018-10-13 14:41:47.0

Profile Picture

Ryutaro Azuma

good luck!!!>~<

2018-10-10 12:03:01.0

Profile Picture

Norini Taib

best sya tgu lg smbgn

2018-10-09 17:47:01.0

Profile Picture

liyana

sya tunggu

2018-10-09 16:44:31.0

Profile Picture

Norini Taib

besttt tlg cpt update msrRabbit

2018-10-05 15:46:01.0

Profile Picture

Clarissa Caca

best.. cpat2 update ya..

2018-10-05 06:31:39.0

Profile Picture

Scarlett

Best! Smbung lgi msrRabbit!

2018-09-02 12:52:57.0

Profile Picture

msrRabbit

Thank you guys!! msrRabbit baru mula nak menulis chap ni..ingat ayat tunggang terbalik tapi tak tahu korang suka maklumlah dah lama tak menaip.. Thanks!!(^^)(^^)

2018-09-01 22:28:09.0

Profile Picture

Norini Taib

besttt smbg la lg

2018-09-01 21:12:51.0

Profile Picture

Farisya

smbung lgi mrsRabbit ^_^

2018-09-01 20:04:40.0

Profile Picture

Carloslisa Carloslisa

ermmm best nya lah ada nada cemburu si raihan ni...terbaik ...(^_^)

2018-09-01 19:52:18.0

Profile Picture

nuyui

smbng lah

2018-09-01 10:42:44.0

Profile Picture

Carloslisa Carloslisa

dah ada smbung best nyer...bru permulaan jln tapi best juga jln cerita ni..(^_^)

2018-08-26 18:32:58.0

Profile Picture

Annatasia

Best betul!

2018-08-25 09:03:03.0

Profile Picture

pia

best mrs Rabbit...

2018-08-23 20:50:31.0

Profile Picture

Sufiy

best... keep it up! nak lagiii..

2018-08-23 12:18:32.0

Profile Picture

ery

best cite ni..

2018-08-09 06:30:45.0

Profile Picture

THIRA JONO

best msrrabbit :'*

2018-08-04 02:27:36.0

Profile Picture

Carloslisa Carloslisa

cerita yg menarik..tak apa smua pembaca pun pham...sya tunggu smbungan novel awak msrRabbit...^_^

2018-07-24 21:30:31.0

Profile Picture

Carloslisa Carloslisa

hai msrRabbit blum ada smbung ke. ..(^_^).

2018-07-18 16:11:55.0

Profile Picture

SUFr¡ze|_

Best ^_^ tapi part mk dia sdh....

2018-07-13 06:51:54.0

Profile Picture

Carloslisa Carloslisa

ok sya tunggu. .bukan senang nak buat novel yang menarik perhatian

2018-07-11 12:29:01.0

Profile Picture

Carloslisa Carloslisa

wow boleh than juga chapter 2 ni,sya suka sangat2.....?sya tunggu smbung seterus nya..(^_^)

2018-07-10 23:46:50.0

Profile Picture

msrRabbit

chapter 2 Done~Sorri lambat update;-)#MsrRabbit

2018-07-04 00:04:03.0

Profile Picture

Carloslisa Carloslisa

belum ada sambung ke....tak sabar nya nak baca.......^_^mungkin ada cerita istimewa chap2 hihihihi^_^

2018-07-03 21:42:42.0

Profile Picture

Hazzel

masuk list book yg nk di baca^_^… Menarik sis. Add new chap lagi ya^_^

2018-06-30 16:03:28.0

Profile Picture

Scarlett

Bestt... Samnung lagi ya msrRabbit!

2018-06-30 13:45:26.0

Profile Picture

Q.U.E.E.N

lets read my novels

2018-06-26 19:25:39.0

Profile Picture

Carloslisa Carloslisa

best juga chap 1 ni ^_^tk sbar nk tunggu smbung cerita

2018-06-26 06:28:12.0

Profile Picture

msrRabbit

Thanks..Ery,Carloslisa Carloslisa and my fav winter!!Dah update Chap 1>Enjoy

2018-06-25 23:35:02.0

Profile Picture

Winter

uihh...new novel !Jika author ada masa plis smbung agi :)

2018-06-25 21:42:29.0

Profile Picture

Carloslisa Carloslisa

boleh tahan juga lah,smbung...^_^

2018-06-25 12:21:52.0

Profile Picture

ery

aha mcm best jer...smbg lagi.

2018-06-24 13:49:40.0

Profile Picture

anak_ayah

mcm best jer...continue pls.^^

2018-06-23 22:46:59.0