Ms SenoritaXMr Bad Boy
Profile Picture

ery

best cite ni..

09/08/2018 06:30 AM

Profile Picture

thira jono

best msrrabbit :'*

04/08/2018 02:27 AM

Profile Picture

Carloslisa Carloslisa

cerita yg menarik..tak apa smua pembaca pun pham...sya tunggu smbungan novel awak msrRabbit...^_^

24/07/2018 09:30 PM

Profile Picture

Carloslisa Carloslisa

hai msrRabbit blum ada smbung ke. ..(^_^).

18/07/2018 04:11 PM

Profile Picture

SUS|-|€RR¡€

Best ^_^ tapi part mk dia sdh....

13/07/2018 06:51 AM

Profile Picture

Carloslisa Carloslisa

ok sya tunggu. .bukan senang nak buat novel yang menarik perhatian

11/07/2018 12:29 PM

Profile Picture

Carloslisa Carloslisa

wow boleh than juga chapter 2 ni,sya suka sangat2.....?sya tunggu smbung seterus nya..(^_^)

10/07/2018 11:46 PM

Profile Picture

msrRabbit

chapter 2 Done~Sorri lambat update;-)#MsrRabbit

04/07/2018 12:04 AM

Profile Picture

Carloslisa Carloslisa

belum ada sambung ke....tak sabar nya nak baca.......^_^mungkin ada cerita istimewa chap2 hihihihi^_^

03/07/2018 09:42 PM

Profile Picture

Hazzel

masuk list book yg nk di baca^_^… Menarik sis. Add new chap lagi ya^_^

30/06/2018 04:03 PM

Profile Picture

Scarlett

Bestt... Samnung lagi ya msrRabbit!

30/06/2018 01:45 PM

Profile Picture

LITTLERIANA

lets read my novels

26/06/2018 07:25 PM

Profile Picture

Carloslisa Carloslisa

best juga chap 1 ni ^_^tk sbar nk tunggu smbung cerita

26/06/2018 06:28 AM

Profile Picture

msrRabbit

Thanks..Ery,Carloslisa Carloslisa and my fav winter!!Dah update Chap 1>Enjoy

25/06/2018 11:35 PM

Profile Picture

Winter

uihh...new novel !Jika author ada masa plis smbung agi :)

25/06/2018 09:42 PM

Profile Picture

Carloslisa Carloslisa

boleh tahan juga lah,smbung...^_^

25/06/2018 12:21 PM

Profile Picture

ery

aha mcm best jer...smbg lagi.

24/06/2018 01:49 PM

Profile Picture

MrSimonLee

mcm best jer...continue pls.^^

23/06/2018 10:46 PM