Hijab Terbuka
Profile Picture

Hzfa Shafika

plss sambung lagi banyak banyak ?? , tak sabar weh hahahaha pls lah plss

02/09/2018 08:33 AM

Profile Picture

Raden Ami

Hai reader! dah baca topik AKU BERTEMU MEREKA?? sorry slow update chapter yg ni... pape pun thanks sgt2 sudi bace.. please leave your comment.. i need it to improves my writting ?

23/07/2018 12:35 AM

Profile Picture

Saffy Yusof

NINA

21/07/2018 08:08 PM

Profile Picture

Sandra Tiong

apa jadi dengan Nabil lah

18/06/2018 12:47 PM

Profile Picture

Sandra Tiong

kasian awak x ada yg percayakan awak... bila nak sambung pak cong tu..?? ..

16/06/2018 12:08 PM

Profile Picture

Raden Ami

terima kasih reader.. in shaa allah dalam waktu terdekat ni sy update lagi.. maaf yaa slow update sikit..

28/02/2018 12:56 PM

Profile Picture

Raden Ami

maaf ya satu chapter je sy up harini, demam sikit.. in shaa allah akan datang sy usaha lebih okay.. terima kasih reader ??

19/02/2018 07:18 PM

Profile Picture

Nor Hashikin Kadir

tgah syok2 baca.. kena tgu sambungan lak..mohon update cpt..xsabr nak tau next next

17/02/2018 02:08 PM

Profile Picture

Muimbina Abdullah

aku nak kongsi cerita yang aku buat , tapi panjang sikit la , nama tajuk Hafiz Si Anonymous

14/02/2018 06:37 PM

Profile Picture

Muimbina Abdullah

Raden Ami , kau perlu update novelplus ni dulu

14/02/2018 06:33 PM

Profile Picture

Neeya Ahmad

ehem... watak i x de ke? haha

14/02/2018 11:52 AM

Profile Picture

ReLIFE

Boleh aku promote cite,tu cite petama aku tajuk "SAHABAT"

12/02/2018 05:32 PM

Profile Picture

ReLIFE

Best,macam tak caye True Story

12/02/2018 05:31 PM

Profile Picture

Raden Ami

hai korang! thanks sudi baca nukilan saya.. kalau ada sebarang komen atau cadangan boleh komen disini okay.. utk next chapter in shaa allah sy cuba isaha buat utk publish secepat mungkin.. thnks yg sudi read by series

12/02/2018 12:30 AM

Profile Picture

Ji Hye

Bila nak sambung? Sambung lah lagi

11/02/2018 09:46 AM

Profile Picture

Raden Ami

maaf ya korang.. sy ni baru mengedik menulis.. harap bersabar utk next chapter

08/02/2018 02:42 PM