MY BEAUTIFUL ANGEL
Profile Picture

pia

best sangat sis,,ariana dah sayang dengan Nichol..

17/02/2019 11:25 PM

Profile Picture

pia

kenapa sis update tapi tak da chapter baru pun sambung please..

17/02/2019 09:25 PM

Profile Picture

pia

best..sangat...

16/02/2019 02:39 PM

Profile Picture

tiqah92

Tq sbb update....x sabar nk baca next chapter

16/02/2019 01:26 PM

Profile Picture

Anbu

best. waiting for next. update cepat sikit pls

16/02/2019 12:39 PM

Profile Picture

tiqah92

Sambung lg please...

13/02/2019 08:35 PM

Profile Picture

balqisssofea

Bestt sangat suka betul cita ni

13/02/2019 05:38 PM

Profile Picture

Anbu

dah dekat 50 kali saya buka tutup tp xde update sis...??

11/02/2019 04:05 PM

Profile Picture

pia

best mungkin Nicole nak balas dendam untuk ariana dengan black snake..best sangat sis sambung please..

09/02/2019 09:57 PM

Profile Picture

miss asyiqin

best sgt.. smbung lg ye

09/02/2019 08:10 PM

Profile Picture

pia

best...best sangat sian ariana...sis sambung please...

07/02/2019 10:33 PM

Profile Picture

Fatinbabyl

Insya-Allah, ada masa saya cuba update :). Serius busy sikit minggu ni. :( Maaf ya.

05/02/2019 08:24 AM

Profile Picture

strawberry..

bila nk update lagi fatin lama dah tunggu ni

04/02/2019 09:35 PM

Profile Picture

pia

best sangat apa la yang Nicole nak buat dengan ariana sambung please...

03/02/2019 04:02 PM

Profile Picture

pia

best sangat...

03/02/2019 08:38 AM

Profile Picture

tiqah92

Update lg please...x sabar nk bace????

02/02/2019 01:49 AM

Profile Picture

tiqah92

Cter ni best...bile nk update??

01/02/2019 08:48 AM

Profile Picture

Wiemiey Erwina Ddc

bila nak update

26/01/2019 09:45 AM

Profile Picture

Hananisa Rahf

Best story,.. sambung lagi ya..... :)

19/01/2019 07:39 PM

Profile Picture

tiqah92

Tq update... x sabar nk tunggu next chapter

18/01/2019 08:16 PM

Profile Picture

miss asyiqin

best.. sambung lagi ye.. ????

16/01/2019 10:39 PM

Profile Picture

Serena

best!

15/01/2019 07:28 AM

Profile Picture

Nabihah Hashim

continues pleaseeeeee

12/01/2019 05:04 PM