MY BEAUTIFUL ANGEL
Profile Picture

pia

fatin minggu ada update kan..

20/04/2019 10:08 PM

Profile Picture

msrRabbit

Serius cita ni memang best menarik perhatian untuk saya baca ..Best sangat

20/04/2019 12:27 AM

Profile Picture

pia

fatin mungkin perempuan upahan tu Catherine kut nak balas dendam dengan Nichol,,apa mungkin ariana pregnant fatin best sangat2..

14/04/2019 08:42 PM

Profile Picture

pia

fatin hari nich tak update ke..

14/04/2019 12:57 PM

Profile Picture

mai masha

puas dpt baca sekali banyak bab...congrats fatin..i like this story..

11/04/2019 06:20 AM

Profile Picture

pia

wah betul ke julie perempuan upahan tu ..best sangat fatin...

10/04/2019 11:32 PM

Profile Picture

pia

fatin minggu tak ada update ke..

07/04/2019 01:57 PM

Profile Picture

Nur Annisa

smbungg lgi pliss cerita ni best sngtt...xmembosankn best bca

01/04/2019 06:14 PM

Profile Picture

pia

wah fatin dah sambung thanks best sangat siapa la pempuan tu eeaa julie ke bukan penasaran nya fatin nanti sambung lagi ya penasaran sangat pia hi...hi

30/03/2019 11:46 PM

Profile Picture

pia

best sangat2 fatin siapa la yang cuba sakiti ariana tapi pia rasa bukan julie la orang upahan tu fatin betul tak ..ha..ha fatin sambung please...

30/03/2019 12:23 AM

Profile Picture

strawberry..

smbung lagi pliss

28/03/2019 08:39 PM

Profile Picture

Nur Annisa

plis smbung...cerita ni best....smpai kn sya ulng bca

26/03/2019 02:53 PM

Profile Picture

pia

thanks fatin dah update,,best sangat tak sangka Nicole dah lama jumpa dengan ariana,,best sangat fatin sambung please...

26/03/2019 07:31 AM

Profile Picture

pia

fatin minggu nich tak update ke..

23/03/2019 02:49 PM

Profile Picture

pia

sumua ada pakai nama dalam novel plus juga,,ada sufiy pena kayu( S.N

17/03/2019 06:09 PM

Profile Picture

pia

sapa la wanita upahan Leonard jangan cakap itu julie,,best sangat fatin sambung please...

17/03/2019 11:02 AM

Profile Picture

Amy Qasraf

smbung

12/03/2019 12:48 AM

Profile Picture

pia

thanks fatin dah update,,jangan la ariana diculik oleh musuh Nicole,,ariana dalam bahaya best sangat fatin sambung please...

10/03/2019 12:18 PM

Profile Picture

pia

best sangat fatin,,diaorang nak culik ariana ke...fatin sambung please...

09/03/2019 07:31 AM

Profile Picture

mai masha

hi..ada sambungan lg tak..

04/03/2019 04:07 PM

Profile Picture

jesshiii

sambung la fatin

04/03/2019 02:40 PM

Profile Picture

jesshiii

thanks for your advice fatin

03/03/2019 08:28 PM

Profile Picture

jesshiii

ok ok..tapi novel saya tu biasa²saja..tak macam novel fatin:)

03/03/2019 03:25 PM

Profile Picture

jesshiii

sorry ehh..saya nak introduce..novel saya my lovely tengku

02/03/2019 11:51 PM

Profile Picture

jesshiii

siss..sambung lgi ?

02/03/2019 11:05 PM

Profile Picture

pia

best sangat fatin,,sambung please..

02/03/2019 01:17 PM

Profile Picture

jesshiii

nichole tu sebenarnya syng but dia punya cara layan ariana tu sebaliknya..tapi takpa sbab sy dapat rasa mereka orang ni mcm ada dia punya chemistry gitu:)

01/03/2019 10:57 PM

Profile Picture

jesshiii

ok ok..make sure lgi best..sbab novel sis no gilerr sweet:8

01/03/2019 10:54 PM

Profile Picture

jesshiii

next chapter bila lah sis ? tak sabarnya nk baca ;-)

01/03/2019 01:50 PM

Profile Picture

pia

wah thanks sis dah update,,wah Nicole dan ariana dah saling sayang,,wah siapa yang jahat tu best sangat sambung lagi please...

27/02/2019 07:31 AM

Profile Picture

pia

best sangat sis,,puas hati sangat best..nanti sambung lagi ya sis,cerita nich best pia akan selalu tunggu sis update...

24/02/2019 10:32 PM

Profile Picture

pia

sis,minggu nich tak update ke..

24/02/2019 12:50 AM

Profile Picture

pia

best sangat sis,,ariana dah sayang dengan Nichol..

17/02/2019 11:25 PM

Profile Picture

pia

kenapa sis update tapi tak da chapter baru pun sambung please..

17/02/2019 09:25 PM

Profile Picture

pia

best..sangat...

16/02/2019 02:39 PM

Profile Picture

tiqah92

Tq sbb update....x sabar nk baca next chapter

16/02/2019 01:26 PM

Profile Picture

Anbu

best. waiting for next. update cepat sikit pls

16/02/2019 12:39 PM

Profile Picture

tiqah92

Sambung lg please...

13/02/2019 08:35 PM

Profile Picture

balqisssofea

Bestt sangat suka betul cita ni

13/02/2019 05:38 PM

Profile Picture

Anbu

dah dekat 50 kali saya buka tutup tp xde update sis...??

11/02/2019 04:05 PM

Profile Picture

pia

best mungkin Nicole nak balas dendam untuk ariana dengan black snake..best sangat sis sambung please..

09/02/2019 09:57 PM

Profile Picture

miss asyiqin

best sgt.. smbung lg ye

09/02/2019 08:10 PM

Profile Picture

pia

best...best sangat sian ariana...sis sambung please...

07/02/2019 10:33 PM

Profile Picture

Fatinbabyl

Insya-Allah, ada masa saya cuba update :). Serius busy sikit minggu ni. :( Maaf ya.

05/02/2019 08:24 AM

Profile Picture

strawberry..

bila nk update lagi fatin lama dah tunggu ni

04/02/2019 09:35 PM

Profile Picture

pia

best sangat apa la yang Nicole nak buat dengan ariana sambung please...

03/02/2019 04:02 PM

Profile Picture

pia

best sangat...

03/02/2019 08:38 AM

Profile Picture

tiqah92

Update lg please...x sabar nk bace????

02/02/2019 01:49 AM

Profile Picture

tiqah92

Cter ni best...bile nk update??

01/02/2019 08:48 AM

Profile Picture

Wiemiey Erwina Ddc

bila nak update

26/01/2019 09:45 AM

Profile Picture

Hananisa Rahf

Best story,.. sambung lagi ya..... :)

19/01/2019 07:39 PM

Profile Picture

tiqah92

Tq update... x sabar nk tunggu next chapter

18/01/2019 08:16 PM

Profile Picture

miss asyiqin

best.. sambung lagi ye.. ????

16/01/2019 10:39 PM

Profile Picture

Serena

best!

15/01/2019 07:28 AM

Profile Picture

Nabihah Hashim

continues pleaseeeeee

12/01/2019 05:04 PM