Sejak Bila Aku Suka Dia
Profile Picture

yunYun

ape pasal aku rasa novel ni ntah ape2.....xbest lgsg.....

07/09/2018 11:26 AM

Profile Picture

Salina Mohd Seh

besttttt

28/08/2018 12:15 PM

Profile Picture

LITTLERIANA

sorry. Lets read my 2nd novel 'MY HONEY HANI'

15/06/2018 12:44 AM

Profile Picture

Amylia Adam

best

12/05/2018 11:21 PM

Profile Picture

Sofea Tyka

trbaik

27/01/2018 08:46 PM

Profile Picture

Irzana

Best tapi tentang penyakit Arash tk de sapa tahu apa penyakit dia. Macam tk complete lah. Tapi tetap best. Keep it up, author

09/12/2017 07:11 PM

Profile Picture

Umi Hasmie

terbaikkk

08/12/2017 12:15 AM

Profile Picture

syah_monx

best jugak...

18/11/2017 01:06 PM

Profile Picture

Juliana Sahhafar

baru puas baca..

29/10/2017 03:47 PM

Profile Picture

Myiesha Suraya

best

23/08/2017 10:21 PM

Profile Picture

Rozana Elina

wow finally happy ending but still sad because arasy death

31/05/2017 02:45 AM

Profile Picture

HawkEye

huhu best

27/05/2017 09:01 PM

Profile Picture

hambaallah96

baca quran lagi best kan?

12/05/2017 07:42 PM

Profile Picture

Mrs rose

Trbaek

11/05/2017 12:32 AM

Profile Picture

fatihha

ya allah best gila doh citer nih ade happy ade nangis ase jahat2 sikit baru drama

09/05/2017 11:01 PM

Profile Picture

Guest User

best ? aku tak rsa pon. asal crta nie berterabur sgt . pastu ade bnyak flashback pebende smua. dh laa complicated sgt .

30/03/2017 03:17 PM

Profile Picture

Guest User

best!!!!! sweet!!!!! nk sambungan citer nii!!!! :'))))

26/03/2017 12:27 PM

Profile Picture

Guest User

terbaikkk lar novel nie..

25/03/2017 02:19 PM

Profile Picture

nurinyasmin

Love ittt

21/03/2017 01:21 AM

Profile Picture

Guest User

best baca komen dulu

14/03/2017 10:26 PM

Profile Picture

Guest User

best giler

11/02/2017 09:04 PM

Profile Picture

Guest User

berterabur n tak faham

08/02/2017 05:53 PM

Profile Picture

Guest User

best sangat

01/01/2017 11:31 PM

Profile Picture

Atikah Hamli

best

26/12/2016 01:50 AM

Profile Picture

Atikah Hamli

best sngt??

26/12/2016 01:50 AM

Profile Picture

Guest User

sweet , best and keep it up to do another novel

21/12/2016 09:26 AM

Profile Picture

fiyaaa

I loved it ! ?

18/12/2016 08:30 PM

Profile Picture

Guest User

best sgt

15/12/2016 01:28 PM

Profile Picture

Natasya Azhan

bole la????

28/11/2016 01:13 PM

Profile Picture

amirah zaiperdin

paling best , paling syokk giler , hope penulis nihh berjaya amin ... amin ... aminnn puas sangat baca

20/11/2016 06:49 PM

Profile Picture

Guest User

great! I love it . ?

17/11/2016 02:01 AM

Profile Picture

Guest User

Best .. saya suka sangattt .

02/11/2016 10:11 PM

Profile Picture

bulang

boleh la...

22/10/2016 01:56 AM

Profile Picture

Guest User

Best..akhir yg bahagia....

17/10/2016 09:22 PM

Profile Picture

Guest User

best

24/09/2016 09:59 PM

Profile Picture

Red Xoxo98

best citernye

15/09/2016 08:55 PM

Profile Picture

majdiah bari

sedih sikit.. tanda tanya akhir ayat tu, thumb up ?~?

09/09/2016 11:06 PM

Profile Picture

Guest User

cuma dya mcm sdih skit larr..btw mmng best..

06/09/2016 07:40 PM

Profile Picture

Guest User

crita ni best ape

06/09/2016 07:39 PM

Profile Picture

Guest User

best tpi knpa smpai airil dan ana kat butik jer? apa kesudahannya?

07/08/2016 12:07 PM

Profile Picture

Guest User

best tpi knpa smpai airil dan ana kat butik jer? apa kesudahannya?

07/08/2016 12:07 PM

Profile Picture

Guest User

best tpi knpa smpai airil dan ana kat butik jer? apa kesudahannya?

07/08/2016 12:07 PM

Profile Picture

Guest User

aku sorang je ke rasa dia menaip cerita ni sambil berlari? rushing gila kot. pebenda pastu setiap chapter tak sync. hahaahahahaha menyirap jugak aku

07/08/2016 03:57 AM

Profile Picture

Asmawida

berterabur sikit...SIKIT je la..x banyak..sikit mcm semut je..sikit la tu kan??asal sikit je aq ni..btw best sangat citer dia...semoga dpt hasilkan yg lg bagus ye

06/08/2016 06:21 PM

Profile Picture

Guest User

best

14/06/2016 06:40 PM

Profile Picture

Maznah Muhamad

susa nak hayati..

10/06/2016 03:35 PM

Profile Picture

Guest User

best gila cerita ni

07/06/2016 10:14 AM

Profile Picture

Guest User

best sangat cite ni thumbs up

06/06/2016 08:25 PM

Profile Picture

Guest User

romantis dan menarik tak sia sia baca

05/06/2016 07:58 PM

Profile Picture

Guest User

Tajuk dah best. First chapter dah hot. Next chapter, hancur. Aku tak tahu apa yang dia nak cerita. Banyak sangat cut tibe tibe melamar, then kawin. Habis berterabur. Sorry to say, tak sempat habis aku dah tutup.

03/06/2016 05:04 PM

Profile Picture

Guest User

best

31/05/2016 11:53 PM

Profile Picture

nurasheha95

support lar skit.. myb ini krya pertma nya,.. btw xlar boring sngt..

31/05/2016 01:42 AM

Profile Picture

Guest User

*jadi

23/05/2016 06:23 PM

Profile Picture

Guest User

choii..yg last jer sweet...haha..berterabur ?ye lah kot..ade yg tak bape pham..tup&#034; da jado mcm tuh..mcm ny..btw..not bad lah...kipidap yaa... < happy.gif" >

23/05/2016 06:22 PM

Profile Picture

Sabariah Nawawi

okla bestla jgak...

19/05/2016 12:20 AM

Profile Picture

Guest User

Tajuk ats &#034;kau suka aku&#034; kenalah dgn tajuk nii hahahh btw crite okyla sep sket

18/05/2016 01:39 AM

Profile Picture

Guest User

best and sweet sangat walaupun mereka kata berterabur tapi best la thumbs up

16/05/2016 11:59 AM

Profile Picture

Guest User

bole la. nice thumb up

10/05/2016 04:07 PM

Profile Picture

Guest User

ada 5 seconds of summer hihihi huhuhu.....

24/04/2016 10:54 AM

Profile Picture

Guest User

berterabur.. hilang mood nak baca.. anyway kipidap

23/04/2016 03:04 PM

Profile Picture

Guest User

bertabur semua ,,,sampai malas

16/04/2016 04:23 PM

Profile Picture

Guest User

nice story but why so many flashbacks and story by chapter to short maybe this story can kebaboom when you just put them into chapters btw keep it up I like your story thumbs up

28/03/2016 09:28 PM

Profile Picture

Guest User

Oklah..

28/03/2016 03:20 AM

Profile Picture

Guest User

susun lah ayat betul betul . jalan cerita berterabur , nak baca pun mcm nk tak je . tapi best lah jugak .. kalau buat betul betul lah

21/02/2016 11:53 PM

Profile Picture

Guest User

buat lah betul2

22/01/2016 10:52 PM

Profile Picture

Guest User

good jobs but i don&#039;t like the story, cerita banyak langkah2 lepas satu langkah tak habiskan nombor satu trus langkah and tak sweet jalan cerita dah ada dah tapi cerita dia tu yang a

01/01/2016 10:09 PM

Profile Picture

Hariz

Jalan Cerita Berterabur , Nak Baca Pon Tak Best

06/10/2015 07:40 AM

Profile Picture

Guest User

so sweet

01/10/2015 10:40 PM