Kasih Sedingin Salju
Profile Picture

yusriysri

armani..cite dah best..jgn gantungkan lama sgt. x sabor nih

18/02/2019 01:23 PM

Profile Picture

#Scandal Wee

armani is coming back.. cpt2 update ek.. dh lm tggu..

16/01/2019 10:59 AM

Profile Picture

Armani

sorry semua terpaksa install balik sbb phone rosak

16/01/2019 09:19 AM

Profile Picture

yusriysri

Amani kemana menhhilang.

14/12/2018 10:35 AM

Profile Picture

yusriysri

menarik

13/11/2018 10:55 PM

Profile Picture

sanamo

alaaaaa...kesian aryan kita sebab tak dapat nk bermanja dengan balqis...balqis pon satu jagnlah tengking aryan...kecik hati kita tau...tak bestlah kalau macam ni..takboleh aryan nk bermanja dgn balqis...takpe aryan kau cuba goda si balqis dulu..kau lembutkan hati dia balik..kau kan penggoda paling hebat...hahahha..merepek jelah aku ni

13/11/2018 10:50 AM

Profile Picture

yusriysri

armani semoga success. next chapter please

11/11/2018 11:24 PM

Profile Picture

Clarissa Caca

smakin best pla???? tak sabar pla next update

11/11/2018 11:10 PM

Profile Picture

Armani

tq sbb comment.. nnt sis buat citer lg menarik untuk korang... tq sgt sbb sudi baca n bg cadangan... ni buat sis semangat ni...

11/11/2018 08:58 PM

Profile Picture

sanamo

sissss..omg sis...makin menarik siss.i want read moreeeeeeeeeee.janganlah buat balqis benci kat aryan.kesian aryan...sedih kita wak kalau awak buat balqis benci kat aryan..tapiiii kalau scene yg pasal si anis and arman tu.mmi want sis to make a scene macam arman tu dingin dengan anis...kono macam nk uji lah kan#jusylt cadangan

11/11/2018 07:07 PM

Profile Picture

Nurulhidayah Abu Bakar

sambung lgi pleasee

10/11/2018 01:55 AM

Profile Picture

pieja rem

sambung please... buat aryan menyesal seumo hidup die... wt balqis benci aryan...

09/11/2018 11:40 AM

Profile Picture

yusriysri

makin best pulak

08/11/2018 08:26 AM

Profile Picture

sanamo

what are you doing aryan....kejamnye aryan..kesian balqis..huhuhuhuhu

07/11/2018 05:09 PM

Profile Picture

sanamo

pendeknye...sambunglah lagi sis

06/11/2018 10:04 PM

Profile Picture

sanamo

sambung pleaseeeee..

06/11/2018 01:29 AM

Profile Picture

nathan nathan

miss armani when can we have the update on next episod been waiting to long

29/10/2018 06:33 PM

Profile Picture

Mell

tak ada sambungan kah sis..lama sangat tunggu ni..

28/10/2018 12:20 AM

Profile Picture

Clarissa Caca

tertunggu2 sambungannya. hrp sis dpt update klu tdk sbuk sdh ya..

01/10/2018 11:04 AM

Profile Picture

yusriysri

tak ada sambungannyakah

23/09/2018 04:12 PM

Profile Picture

Yak Tze Atnir

best..next please..

19/09/2018 03:29 PM

Profile Picture

yusriysri

next2.

18/09/2018 12:17 PM

Profile Picture

yusriysri

best..next

16/09/2018 11:15 PM

Profile Picture

Farra Abu Bakar

best...new chapter...x sabar nak tahu endingnya...semoga dipermudahkan segala urusan...aamiin

14/09/2018 03:24 PM

Profile Picture

Armani

bab ini panjang lagi... cuma sis x sempat lagi... sbb sis tgah tgu masa nak bersalin anak ke 2.. doakan sis ye

14/09/2018 01:24 PM

Profile Picture

sanamo

sis...sis boleh x buat cerita ni panjang sikit bab dia.Macam dalam 30 ke atas ok dok.tapi kalau sis tak mampu tak pe.#tiada paksaan

14/09/2018 01:02 PM

Profile Picture

irahridzuan

tak sabaq nk tunggu ending dia

13/09/2018 08:31 PM

Profile Picture

irahridzuan

tak sabaq nk tunggu ending dia

13/09/2018 08:31 PM

Profile Picture

yusriysri

syabas. cerita yg menarik. jgn la dok seksa balqis lg.

12/09/2018 09:27 AM

Profile Picture

Clarissa Caca

best ceritanya tak sabar pla apa endingnya.

11/09/2018 09:46 PM

Profile Picture

Pak Ya

habiskanlah...apa pengakhirannya

09/09/2018 05:51 PM

Profile Picture

MAA

habiskanlah cerita ni nak tahu ending nya

07/09/2018 06:03 PM

Profile Picture

yusriysri

ok. ini orang byk jahat.

05/09/2018 05:13 PM

Profile Picture

Armani

sorry readers sebab biar korang tunggu... Armani sekarang diambang nk bersalin so... kurang update.. sabar ye nanti armani bagi cerita plg best untuk korang.. keep reading and following

04/09/2018 06:38 PM

Profile Picture

yusriysri

armani teruskan update setiap hr. semoga success.

02/09/2018 10:45 PM

Profile Picture

iz_nana

jln crita dh menarik...sambung lgi pls

02/09/2018 04:53 PM

Profile Picture

Scarlett

Best. Plis smbung cpt sikit. Sian balqis. Laknat punya aryan

02/09/2018 01:06 PM