Seram Ngeri (Koleksi Kisah Seram)
Profile Picture

mrs.oppelenskert

x best langsung

30/03/2019 11:34 AM

Profile Picture

Saffy Yusof

NINA

17/04/2018 10:28 PM

Profile Picture

syaza izyan

tak seram tapi best...bab 10 cam merapu je

04/07/2017 03:04 PM

Profile Picture

Nur Faridah Ismail

tak seram pun....

04/01/2017 01:29 PM

Profile Picture

Guest User

overall konsep its good . tapi most of the story tak berapa seram . yg bab 20 tahun kemudian the best i guess . btw its good . truskan menghasilkan karya . waiting for the next karya . good. 3 out if 5 .

25/12/2016 04:14 PM

Profile Picture

Guest User

bab 10 -tak seram pun

08/12/2016 12:28 PM

Profile Picture

Guest User

Bab 10 - Cerita bab 10 agak tergantung tak tidak menyeramkan....

30/11/2016 02:35 PM

Profile Picture

Guest User

Bab 9 - Syeefa sepatutnya meminta Nadia teman semasa hendak menelefon bapanya. Kalau dia membawa Nadia mungkin kejadian seperti ini tak akan berlaku... Tak pasal-pasal mati semasa hendak menunggu bapanya mengambil dia di asrama tersebut...

30/11/2016 02:29 PM

Profile Picture

Guest User

Bab 8 - Kadang-kadang tanpa kita sedar ada orang lain dalam rumah Isha selain Isha iaitu hantu malahan dia berselfie seorang diri sahaja. Tapi semasa Isha tidur ada benda lain yang tangkap gambar dia sedang tidur pelikkan...

30/11/2016 02:01 PM

Profile Picture

Guest User

Bab 7 -Seorang manusia tak boleh meminta tolong kepada syaitan sebab itu bukan amalan yang bagus... Kita kalau nak berniaga haruslah jujur dari hati yang ikhlas dan jujur kepada pelanggan. Meminta tolong kepada syaitan adalah amalan yang dimurkai Allah SWT...

30/11/2016 01:41 PM

Profile Picture

Guest User

Bab 6 - Menyeramkan kisah Ajim ni tapi kesian dengan dia kerana dia ganggu semasa di kubur dan di dalam bilik... Semasa di kubur dia ingat pak Ilal dah tinggalkan dia tapi rupanya dia pak Ilal masih bersama dengan dia... Di dalam bilik Ajim merasa ada sesuatu denganya dan hantu itu dengan guli...

29/11/2016 11:50 AM

Profile Picture

Guest User

Bab 5 - Tidak menyeramkan langsung... Cuma bomoh tu je lah jahat sebab hantar hantu untuk masuk ke dalam badan wati sampai wati boleh bercakap dalam bahasa thailand. Kemudian lepas wati kembali seperti biasa dia menceritakan pulak pasal hantu kum kum... Lagi lah menantutkan keliarga orang tersebut...

29/11/2016 10:01 AM

Profile Picture

Guest User

Bab 4 - Tak berapa menyeramkan tapi macam manalah dia boleh pergi kekubur seorang diri di kubur sedangkan tiada orang lagi yang sampai dekat situ...

29/11/2016 09:26 AM

Profile Picture

Guest User

Bab 3 - Kalau duduk berhampiran dengan kubur siapa pun takut lagi pulak kalau di kacau dengan hantu dan terus hilang entah kemana. Seram dia boleh tahan...

29/11/2016 09:13 AM

Profile Picture

Guest User

Bab 2 - Sama macam Bab 1 tidak menyeramkan sangat...

29/11/2016 09:00 AM

Profile Picture

Guest User

Bab 1 - Tak berapa takut sangat bila kita baca di siang hari tapi kalau baca malam-malam duduk seorang diri mengerikan dan seram... Jadi kurang menyeramkan...

29/11/2016 08:49 AM

Profile Picture

Guest User

best! tapi bab 10 hambar~ apa yg nk dsmpaikan pun aq xfhm

10/11/2016 06:49 PM

Profile Picture

ika zulaikha

apela cite ni sekerat sekerat tapi best jugak selamat membaca

21/09/2016 02:34 PM

Profile Picture

Guest User

apela cite ni psl kesultanan tapi ade heroin cantik nenek muda gemok gedempol..pstu ikot cite lawak tajuk home lakonan rihanna n jlo..g laa tengok..diamlaa bengok bodo spm lingkop

06/09/2016 04:24 PM

Profile Picture

Guest User

seram tpi masuk bab 10 terus spoilll...aduhh

25/08/2016 03:43 PM

Profile Picture

Guest User

lawak seram..bab 10 nk trtbarak ja rasa..

25/07/2016 01:42 PM

Profile Picture

Guest User

jxv

26/06/2016 04:22 PM

Profile Picture

Guest User

truskan berkrya,..

13/06/2016 09:07 PM

Profile Picture

Fidah Sentosa

seram, best, takut . mcm2 rasa

12/06/2016 10:21 PM

Profile Picture

Guest User

hahaha ceritanya merapu

25/05/2016 03:23 PM

Profile Picture

Guest User

seram malam pulak baca tu

25/05/2016 02:51 AM

Profile Picture

Guest User

seram jg lah.. mna dpt crita smua. lgi best kalau penulis ex student duduk asrama mesti pelbagai kisah seram dapat didengar

23/05/2016 09:48 PM

Profile Picture

Guest User

seram jugak cerita nya....

22/04/2016 04:19 PM

Profile Picture

Guest User

bast..bab 10 merapu betoi

21/04/2016 08:53 PM